Betöltés...

PORTOFINO Kerti műanyag láda 340 L grafit

Ár: 48.290 Ft

Bemutatunk Önnek egy kerti műanyag tárolódobozt elegáns grafit színben, ideális megoldást kerti igényeire!
TARTÓS MINŐSÉG: Ez a többfunkciós doboz újrahasznosított anyagból készült, így környezetbarát választás a kültéri helyiségekben. Felépítése rendkívül ellenálló az UV sugárzás káros hatásaival szemben, ami biztosítja a hosszú élettartamot és az eredeti megjelenés megőrzését.
GYORS KÜLTÉRI ÖSSZESZERELÉS: Az egyszerű összeszereléssel a doboz pillanatok alatt használatra készen áll, miután hazaviszi. Karbantartása is egyszerű és gondtalan. Csak használjon szappanos vizet egy törlőkendőbe, és a PORTOFINO úgy fog ragyogni, mint újkorában!
TÁROLÁS TÁROLÁSHOZ ÉS ÜLÉSRE: A doboz tágas tárolóhelyet kínál, amely ideális kerti párnák, játékok, szerszámok és sok más tárolására. Az akár 250 kg-os nagy súlynak köszönhetően a doboz fedelét kényelmes ülőhelyként is használhatja. Könnyedén létrehozhat egy másik ülőhelyet a kertben.
ELEGÁNS KIALAKÍTÁS ÉS BIZTONSÁG: Az oldalfalakon található rattan-utánzat és a hídon lévő fafelület luxus megjelenést kölcsönöz a doboznak, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti kialakításhoz. Grafit színe inkább semleges, mint semleges, így nem igazán illik a környezetemhez. Ez a doboz használható értékeinek biztonságos tárolására is a bútorban.
A grafit színű tárolódoboz a legjobb módja annak, hogy kertjét rendben tartsa. Ezzel a dobozzal nem csak praktikus tárolókapacitást kap, hanem stílusos elemet is kertje számára. Ne várjon, szerezze be még ma, és tegye boldoggá magát, és élvezze kültéri területe szépségét.
Termék részletek:


termék szélessége: 124 cm


termék mélysége: 55 cm


termék magassága: 56 cm


teljes súlya: 11 kg


súlya: 250 kg


űrtartalom: 340 l


anyaga: műanyag


szín: grafit


csomag mérete: 121 x 56 x 13 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1 x tároló doboz


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "PORTOFINO Kerti műanyag láda 340 L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: