Betöltés...

NEVADA Kerti műanyag láda 550 L grafit

Ár: 82.090 Ft

Bemutatunk Önnek egy forradalmian új, grafit színű műanyag tárolódobozt, amely ideális megoldás kerti tárolási igényeire. Ezzel a többfunkciós, újrahasznosított anyagból készült tárolódobozsal minden kéznél lesz, luxus és elegáns kivitelben.
MINŐSÉG ÉS TARTÓSSÁG: A doboz tartós műanyagból készült, amely ellenáll az UV sugárzásnak, és az újrahasznosított anyagok felhasználásának köszönhetően környezetbarát is. Ez a doboz sok éven át szolgálja Önt anélkül, hogy elveszítené szépségét.
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS ÉS KARBANTARTÁS: Ez a doboz olyan könnyen összeszerelhető, hogy két ember is tudja kezelni. Az utasításoknak és az egyszerű összeszerelési lépéseknek köszönhetően a doboz pillanatok alatt használatra készen áll. A karbantartáshoz csak szappanos vízre és kendőre van szüksége, és doboza mindig tökéletes állapotban lesz.
MULTIFUNKCIÓS KIALAKÍTÁS: A tárolódoboz végtelen felhasználási lehetőséget kínál. A párnáktól a játékokig mindent egy helyen tárolhat, amire szüksége van. De ami a legjobb, hogy a doboz fedelének teherbírása akár 320 kg is lehet, így kényelmesen ülhet rajta, újabb szabadtéri ülőgarnitúrát alakítva ki kertjében.
INNOVATÍV FUNKCIÓ: Dugattyúk (gázrugók) találhatók a doboz fedelének könnyű kinyitásához, amelyek segítenek a napi használatban. Ezen kívül a tárolódoboz rattan utánzattal készült a doboz falán és fa felülettel a fedelén, ami nem csak praktikus tárolóhelyet, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz kertjének.
BIZTONSÁGOS ZÁRÁS: A holmi biztonsága érdekében ez a tárolódoboz zárolási lehetőséggel is rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy minden értéktárgya biztonságban van.
A grafit színű doboz a funkcionalitás, a minőség és a dizájn tökéletes kombinációja. Élvezze a több időt a kertben, és kevesebb időt keressen dolgokat. A tárolódoboz segítségével mindent kézben tarthat.
Termék részletek:


termék szélessége: 148 cm


termék mélysége: 72 cm


termék magassága: 60 cm


teljes tömeg: 22 kg


terhelhetőség: 320 kg


űrtartalom: 550 l


anyaga: műanyag


szín: grafit


csomag mérete: 150 x 77 x 18 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1 x tároló doboz


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "NEVADA Kerti műanyag láda 550 L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: