Betöltés...

RIO GARDEN Műanyag hulladékgyűjtő kosár 80 L grafit

Ár: 34.290 Ft

A kerti takarítás mostantól gyerekjáték lesz a műanyag kültéri kosárral! A 80 literes kapacitással ez a sokoldalú szemetes pontosan az, amire szüksége van a kertben vagy a kültéri területeken. A 80 literes zsákok befogadására való képességével ez a szemetes tökéletes társ bármilyen kültéri takarítási feladathoz.
EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG: Legfőbb prioritásunk az Ön kényelme és könnyű kezelhetősége. Ezért szemetesünk praktikus fogantyúkkal és zsáktartóval rendelkezik, így könnyen tisztán tartható és rendben tartható a tér. Akár leveleket szed, akár füvet gyűjt, akár általános hulladékot takarít, ez a szemetes mindent elintéz. Az egyszerű pattintási mechanizmusnak köszönhetően a fedél könnyen és könnyedén záródik, így nem keletkezik kellemetlen szag, és a hulladék biztonságban marad az elemektől.
ÖKOLÓGIA ÉS AZ IZTONÁLLAPOTOKNAK ELLENŐRZÉSE: A kiváló minőségű, UV-álló, újrahasznosított anyagból készült szemetesünk tartós és erős, így hosszú éveken át kitart.
EGYSZERŰ ÖSSZESÍTÉS: Az egyszerűséget kedvelők számára kialakításunk lehetővé teszi a könnyű összeszerelést szerszámok használata nélkül. A karcsú grafit kivitelnek és a fa utánzatú kivitelnek köszönhetően pedig ez a kosár bármilyen kültéri környezetbe illeszkedik, modern és stílusos megjelenést kölcsönözve. A kerti kosárral nem kell többé időt és energiát pazarolnia a szemét összeszedésére.Tartsa tisztán és rendben kertjét és kültéri területeit megbízható és praktikus műanyag kültéri szemetesünkkel!
Termék részletek:


Termék szélessége: 38 cm


Termék mélysége: 38 cm


Termék magassága: 65 cm


űrtartalom: 80 l


összsúly: 4,6 kg


anyag: műanyag


szín: grafit


csomagméret: 39 x 24 x 56 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma: 

1 x kerti kosár


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "RIO GARDEN Műanyag hulladékgyűjtő kosár 80 L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: