Betöltés...

SANTORINI LOW XL Kerti szekrény grafit

Ár: 67.990 Ft

Bemutatunk egy forradalmi megoldást a kerti kellékek tárolására. Ez a kétajtós műanyag szekrény elegáns kialakításával nyűgöz le. A grafit és világosszürke színösszeállítás modern és stílusos elemet visz kertjébe.
ÁLLÍTHATÓ PADLÓK: A két állítható polc, amelyek maximális terhelhetősége akár 30 kg is lehet, rengeteg helyet kínál szerszámai és tartozékai rendszerezéséhez. A rattan utánzatú felület biztosítja, hogy a szekrény természetesen illeszkedjen kertje zöld környezetébe.UV-ellenállás és biztonságos szerelés: A közönséges szerszámokkal történő egyszerű szerelési lehetőségnek és az opcionális fali rögzítésnek köszönhetően a szekrény garantáltan stabil. Ráadásul zárható, így megvédi értékes kerti szerszámait a nem kívánt látogatóktól. A szekrény újrahasznosított, UV-álló anyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamát még napfénynek kitéve is.
TANÚSÍTÁS: A TÜV SÜD tanúsítványnak köszönhetően biztos lehet a termék magas minőségében és biztonságában. Hét állítható láb szolgálja a szekrény stabilitását egyenetlen talajon. Tartós zsanérok biztosítják a zökkenőmentes nyitást és zárást még szeles körülmények között is.ZÁRÁS: A gumitömítésnek köszönhetően a szekrény ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, így ideális társ a mindennapos kültéri használathoz. Tartsa rendben kertjét, és mindig készen álljon a pihenésre és szórakozásra.
Termék részletek:


Termék szélessége: 78 cm


Termék mélysége: 49 cm


Termék magassága: 101 cm


Teljes súly: 10 kg


terhelhetőség: 30 kg (egy polc)


anyag: műanyag


szín: grafit, világosszürke


csomagméret: 79 x 25 x 46 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1 x szekrény


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "SANTORINI LOW XL Kerti szekrény grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: