Betöltés...

MATILDE Kerti műanyag garnitúra készlet 2 személyes szürke

Ár: 86.490 Ft

Bemutatunk egy műanyag kerti garnitúrát elegáns szürke kivitelben! Ha a tökéletes módot keresi arra, hogy kertjében, teraszán vagy erkélyén élvezze a gyönyörű pillanatokat, ne keressen tovább. A készlet a megfelelő megoldás az Ön szabadtéri pihenési igényeire.
ELEGÁNS KIVITELEZÉS TERMÉSZETES ÉRINTÉVEL: Ez a csodálatos kerti készlet luxus megjelenésével elvarázsol rattan utánzattal, amely természetes hangulatot kölcsönöz terének. Szürke színe modern és stílusos, így tökéletes kiegészítője bármilyen külsőnek. Az ergonomikusan kialakított háttámlák maximális kényelmet biztosítanak.
2 SZEMÉLYRE TÖRTÉNŐ RELAXÁLÁS: A készlet két kényelmes fotelt és egy asztalt tartalmaz, mely ideális romantikus esték lebonyolítására kettesben vagy kényelmes baráti ücsörgésre. Élvezze szerettei társaságát kényelmes és stílusos környezetben.
IDŐJÁRÁS ELLENÁLLÁS: A különleges anyagnak köszönhetően ez a kerti szett UV-álló, így egészen jövő nyárig élvezheti szépségét.
KÖRNYEZETBARÁT MEGKÖZELÍTÉS: Büszkék vagyunk arra, hogy ez a készlet újrahasznosított műanyagból készült, segítve bolygónk védelmét. Ugyanakkor a szerkezet könnyű, és a műanyag csavaroknak köszönhetően könnyen összeszerelhető szerszámok használata nélkül.
KÉNYELEM PÁRNÁKKAL: A készlet szürke párnákat is tartalmaz levehető és mosható huzattal, amelyek növelik a kényelmet a szabadtéri pihenés pillanatai alatt. Ha olyan új kerti készletet keres, amely ötvözi a csúcsdizájnt, a kényelmet és az ökológiai megközelítést, ne keressen tovább.
Kertje vagy terasza a pihenés és kikapcsolódás kedvenc helyévé válik.
Termék részletek:


Székek:




szélessége: 63 cm


mélysége: 65 cm


magasság: 76 cm


terhelhetőség: 110 kg




Asztal:




asztal szélessége: 58 cm


asztal mélysége: 58 cm


asztal magassága: 41 cm


asztal teherbírása: 50 kg


anyaga: préselt műanyag (polipropilén)


szín: szürke + szürke párnák


csomag mérete: 120 x 80 x 36 cm


teljes tömeg: 20 kg


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

2 x fotel
1 x asztal


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.09.03
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "MATILDE Kerti műanyag garnitúra készlet 2 személyes szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: