Betöltés...

GARAGE Alacsony szekrény fekete

Ár: 30.290 Ft

Praktikus műanyag duplaszárnyú szekrény fekete színben.
TARTÓS ÚJRAHASZNOSÍTOTT ANYAG: A szekrény kiváló minőségű újrahasznosított anyagból készült, amely nem csak a hosszú élettartamot garantálja, hanem támogatja a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket is. Egyszerű nyitás alumínium fogantyúkkal.
EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS: A szabványos szerszámokkal történő egyszerű összeszerelés megkönnyíti a szekrény felszerelését. Időt és energiát takaríthat meg az igazán fontos dolgokra, a munkájára és a projektjeire.
KÖNNYŰ KARBANTARTÁS: A szappanos vízzel és ronggyal végzett egyszerű karbantartásnak köszönhetően a szekrény karbantartása a kényelmes használat érdekében egyszerű és könnyed. A padló egyszerű tisztítása a szekrény alatt a megemelt lábaknak köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben a munkájára koncentrálhat anélkül, hogy a ruhatára karbantartása miatt kellene aggódnia.
ÁLLÍTHATÓ POLCOK: A szekrény két állítható polccal van felszerelve, melyek mindegyike akár 20 kg szerszám és munkasegéd tárolására is alkalmas. Lehetőséget ad arra, hogy a belső teret rugalmasan, egyéni igényeknek megfelelően rendezze be.
MAXIMÁLIS STABILITÁS: A szekrény falhoz csavarozásának lehetőségével még nagyobb stabilitást és magabiztosságot érhet el, hogy berendezése biztonságosan és biztonságosan tárolható még forgalmas munkakörnyezetben is.
TANÚSÍTVÁNY: A szekrény büszke tulajdonosa a TÜV SÜD minősítésnek, ami azt jelenti, hogy megfelel a legszigorúbb nemzetközi minőségi, biztonsági és megbízhatósági szabványoknak.
BIZTONSÁGOS ZÁRÁS: A szekrény zárása nyugalmat és biztosítékot ad arra, hogy értékes szerszámai és felszerelései mindig biztonságban és az Ön irányítása alatt állnak.
Ne hagyja ki a lehetőséget, és próbáljon ki egy olyan szekrényt, amely tökéletesen ötvözi a praktikum, a hosszú élettartamot és a biztonságot műhelyében, garázsában, kerti fészerében vagy háztartási helyiségében.
Termék részletek:


termék szélessége: 65 cm


termék mélysége: 37 cm


termék magassága: 93 cm


teljes súlya: 6 kg


Terhelhetőség: 20 kg (egy polc)


anyaga: műanyag


fekete szín


csomag mérete: 78 x 22 x 38 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1 x szekrény


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Műhelybútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "GARAGE Alacsony szekrény fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: