Betöltés...

STORA WAY PLUS 2XL Kerti műanyag szekrény bézs

Ár: 240.290 Ft

Bemutatunk Önnek egy forradalmi megoldást kertje számára, egy egyedi kerti szekrényt, amely az időtlen dizájnt praktikus funkcionalitással ötvözi. Ezzel a szekrénnyel minden kerti felszerelését kényelmesen tárolhatja, ugyanakkor könnyen hozzáférhetővé teheti.
KÖNNYŰ NYITÁS ÉS HOZZÁFÉRÉS: Rendkívül praktikus kétszárnyú ajtókkal és a dugattyúknak (légrugóknak) köszönhetően könnyen és simán kezelhető nyitható fedéllel pillanatok alatt elérheti felszerelését. Ezenkívül a szekrényhez való hozzáférést megkönnyíti a lejtős küszöb, amely lehetővé teszi például a kukák vagy egyéb tárgyak egyszerű tárolását.
ÖKOLÓGIAI ÉS IDŐJÁRÁSI ELLENÁLLÁS: Ez a szekrény nemcsak praktikus, hanem tartós is. Újrahasznosított műanyagból készült, nem csak az UV sugárzásnak, hanem a különféle időjárási hatásoknak is ellenáll, így tökéletes partnere a kertjének. Ráadásul a zárás lehetőségével biztos lehet benne, hogy értékei biztonságban vannak.
2270 L TELJESÍTMÉNY: Az akár 2270 literes kapacitással minden kerti szerszámot, bútort vagy akár játékot is tárolhat, így kertje rendben és rendetlenségben marad.
KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS KARBANTARTÁS: A két ember segítségével történő egyszerű összeszerelésnek és a közös szerszámoknak köszönhetően a telepítés nem okoz gondot. A karbantartás még egyszerűbb – csak szappanos víz és egy kendő, és a szekrény úgy ragyog, mint az új.
ELEGÁNS KIALAKÍTÁS: Az eleganciát a fafelület utánzata adja, amit a bézs falak és a barna fedél színes kialakítása egészít ki, így a szekrény nem csak praktikus eleme, hanem stílusos kiegészítője is a kertnek.
A Storával teljes mértékben élvezheti kertjét anélkül, hogy aggódnia kellene a rendetlenségtől vagy a rossz időjárástól. Hagyja, hogy ez a szekrény működjön Ön helyett, és élvezze a békét és a csendet kertjében.
Termék részletek:


termék szélessége: 178 cm


termék mélysége: 109 cm


termék magassága: 140 cm


teljes tömeg: 51 kg


űrtartalom: 2270 L


anyaga: műanyag


szín: bézs, barna


csomag mérete: 131 x 112 x 40 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1 x kerti szekrény


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "STORA WAY PLUS 2XL Kerti műanyag szekrény bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: