Betöltés...

STORA WAY PLUS 3XL Kerti műanyag szekrény bézs

Ár: 327.690 Ft

Bemutatunk Önnek egy újdonságot a kerti tárolási megoldások terén - egy extra nagy kerti szekrényt. Ez a szekrény innovatív dizájnnal párosul praktikummal, így könnyen tárolható minden kerti igénye.
KÖNNYŰ NYITÁS ÉS HOZZÁFÉRÉS: Kétszárnyú ajtók és kényelmesen nyitható fedél, légrugókkal (dugattyúkkal) felszerelve a könnyű kezelés érdekében, könnyű hozzáférést biztosítanak a szekrényhez. A ferde küszöb rendkívül egyszerűvé teszi a kukák vagy más nehezebb tárgyak tárolását és cseréjét.
ELÉG HELY: A szekrényt úgy tervezték, hogy elegendő helyet biztosítson számos kerti felszerelés, például kerékpárok, fűnyírók, szerszámok és kerti bútorok tárolására. A 2770 literes űrtartalmú szekrény elegendő helyet biztosít értékes szerszámai és felszerelései tárolására.
ÖKOLÓGIAI ÉS IDŐJÁRÁSI ELLENÁLLÁS: A tartós, újrahasznosított műanyagból készült szekrény bármilyen kedvezőtlen időjárási körülményt, beleértve az erős napfényt is, károsodás jelei nélkül ellenáll. A zárolási lehetőség biztosítja vagyona biztonságos tárolását és nyugalmat.
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS ÉS KARBANTARTÁS: Az egyszerű összeszerelés közös szerszámokkal és két emberrel gyors összeszerelést tesz lehetővé, míg a szekrény karbantartása ugyanolyan egyszerű az egyszerű szappanos és vizes tisztításnak köszönhetően.
ELEGÁNS KIALAKÍTÁS: A szekrény elegáns dizájnnal és fafelület-utánzattal büszkélkedhet, ami garantálja, hogy bármilyen kerti környezetbe ízlésesen illeszkedik. A bézs falak és a barna fedél színű kialakítása biztosítja, hogy a szekrény esztétikus és praktikus kiegészítője legyen a kültéri tereknek.
Élvezze a gondtalan tárolást és hozzáférést kerti felszereléséhez egy tágas kerti szekrény segítségével.
Termék részletek:


termék szélessége: 216 cm


termék mélysége: 109 cm


termék magassága: 140 cm


teljes tömeg: 61 kg


űrtartalom: 2770 l


anyaga: műanyag


szín: bézs, barna


csomag mérete: 131 x 112 x 49 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1 x kerti szekrény


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "STORA WAY PLUS 3XL Kerti műanyag szekrény bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: