Betöltés...

WOODYS Kerti műanyag láda 160 L grafit

Ár: 18.490 Ft

Keresi a tökéletes társat kerti készleteinek tárolására? Bemutatjuk műanyag kerti tárolódobozunkat, amely megfelel az Ön elvárásainak, és meghaladja a minőséggel és dizájnnal szemben támasztott követelményeket. Ez a sokoldalú doboz nagyszerű megoldás a padok, szerszámok vagy egyéb kerti kellékek tárolására, mindezt egyedi stílusban.
FAFELSZERŰ FELÜLET IMITÁCIÓJA: A doboz természetes fa felületével lenyűgözi Önt. Ez a műanyag doboz nemcsak tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti környezetbe, hanem összetéveszthetetlen bájt kölcsönöz a kültérnek is.
160 L TÁROLÁSI TÉR: 160 literes térfogatával bőséges helyet kínál az összes kerti kellék tárolásához. Akár párnákat, játékokat vagy szerszámokat kell tárolnia, ez a doboz elég tágas.
BIZTONSÁGOS ZÁRÁS: A zárszerkezet gondoskodik arról, hogy értékes tárgyai biztonságban legyenek. Kerti felszerelései védve maradnak az illetéktelen személyektől és az időjárástól.
EGYSZERŰ ÖSSZESÍTÉS ÉS Karbantartás: Ennek a műanyag ládának a beszerelése gyerekjáték. Szerszámok nélkül, percek alatt összeszerelhető. Szép megjelenésének megőrzéséhez csak egy időnkénti áttörlés szappanos vízzel és egy ronggyal elegendő.
ÖKOLÓGIAI MEGKÖZELÍTÉS: Büszkék vagyunk arra, hogy tárolódobozunk újrahasznosított anyagokból készült, így környezetbarát megoldás. Ráadásul ellenáll az UV-sugarak káros hatásainak, így biztosítva hosszú élettartamát.
A tárolódoboz tökéletes kiegészítője kertjének, amely segít fenntartani a rendet és az eleganciát. Arra törekszünk, hogy a funkcionalitást az esztétikummal ötvözzük, miközben a környezetet is szem előtt tartjuk.
Termék részletek:


A termék szélessége: 77,5 cm.


Termék mélysége: 44,5 cm


Termék magassága: 53 cm


Teljes súly: 4,5 kg


térfogat: 160 l


Anyag: műanyag


szín: grafit


csomag mérete: 79 x 52 x 9 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma: 

1 x tárolódoboz


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "WOODYS Kerti műanyag láda 160 L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: