Betöltés...

WOODYS Kerti műanyag láda 90 L grafit

Ár: 15.190 Ft

Tárolja kincseit elegánsan és praktikusan! Keresi a tökéletes megoldást, hogy kertjét vagy teraszát rendben tartsa? Kerti tároló műanyag dobozunkkal a tökéletes megoldás kéznél van!
FAFELÜLETET IMITÁLÓ: Vonzó kialakításának köszönhetően ez a doboz tökéletesen illeszkedik bármilyen kertbe vagy teraszra. Fát imitáló felülete kellemes rusztikus bájt kölcsönöz a térnek.
90 L TÁROLÁSI TERÜLET: Ha párnákat, szerszámokat vagy egyéb kerti felszereléseket kell tárolnia, nem lesz gondja. A 90 literes kapacitással ez a láda bőséges helyet biztosít az Ön igényeinek.
BIZTONSÁGOS ZÁRÁS: Hagyja nyugodtnak a gondolatait. A zárható fedelének köszönhetően anélkül tárolhatja értéktárgyait, hogy attól kellene tartania, hogy illetéktelenek hozzáférnének.
EGYSZERŰ ÖSSZESÍTÉS: A doboz összeszerelése gyerekjáték. Nincs szüksége szerszámokra vagy bonyolult eljárásokra. Csak néhány egyszerű lépés, és a tárolódoboz készen áll a használatra.
EGYSZERŰ Karbantartás: Csak szappanos víz és egy rongy, hogy szépen tartsa. Nem kell aggódnia a bonyolult tisztítás vagy ápolás miatt.
KÖRNYEZETFIGYELEM: Büszkék vagyunk arra, hogy kerti tárolódobozunk újrahasznosított anyagból készült, ami hozzájárul a környezet védelméhez.
Időjárásálló: A különleges, tartós anyagnak köszönhetően a doboza védve van az UV-sugarak káros hatásaival szemben, így biztosítva a hosszú élettartamát.
Műanyag kerti tárolódobozunkkal az elegancia, a funkcionalitás és a környezetbarátság tökéletes kombinációját kapja. Tárolja holmiját stílusosan, és élvezze a gyönyörű pillanatokat kertjében felesleges rendetlenség nélkül.
Termék részletek:


Termék szélessége: 42,5 cm


Termék mélysége: 44 cm


Termék magassága: 50 cm


Teljes súly: 2,7 kg


térfogat: 90 L


anyag: műanyag


szín: grafit


csomagolás mérete: 50 x 11 x 45 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma: 

1 x tárolódoboz


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "WOODYS Kerti műanyag láda 90 L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: