Betöltés...

Vízálló strandszőnyeg, kemping takaró

Ár: 3.590 Ft


Képzeld el, hogy a forró nyári nap sugarai megsütik a szabad bőrödet, és a lábad belesüpped a puha, forró homokba. 
Leülsz a homokra, de olyan meleg van, hogy még egy rövid ideig sem bírod! Ez azt jelenti, hogy az egész napot elrontották?
Nem is lehetne nagyobb baj! Ilyen helyzetben egy strandszőnyeg lesz a tökéletes megoldás! Lehetővé teszi, hogy kényelmesen ülhessen a forró homokon, égési sérülések veszélye nélkül!
Egyszerű kialakításának köszönhetően mindenki számára vonzó, és minden helyzetben tökéletes lesz!
Könnyen elfér a családdal vagy a barátokkal a takarón! A nagy méretek lehetővé teszik, hogy mindannyian kényelmesen leüljenek vagy lefeküdjenek, hogy napozhassanak!
Kétségtelenül fontos tulajdonsága a takarónak a vízállósága! Ennek köszönhetően nem csak strandra viheted, hanem erdei kirándulásra vagy egyszerűen a kertbe is! Még ha nyirkos és vizes felületre kened is, akkor sem kell attól tartanod, hogy vizes lesz a ruhád! Biztos lehetsz benne, hogy teljesen kiszáradsz!
Senki sem szereti, ha a szél fúj, és a takaró sarkait begörbíti, homokot szórva rá. A takaró állandó csípés sem túl kényelmes. Mindent alaposan átgondoltak ehhez a takaróhoz - 4 könnyen felragasztható csap található a csomagban, így rögzítheti a takarót a földhöz!
Annak érdekében, hogy a takarót kényelmesen hordhasd, és mindenhova magaddal vihesd, a készlethez tartozik egy speciális táska , melybe minden elemét elhelyezheted! Könnyedén magaddal viheted autóval vagy vonattal egy kirándulásra, vagy akár egy hátizsákba rakhatod túrázás vagy erdei kirándulás alkalmával!
A kempingtakaró remekül használható különféle körülmények között, többek között a nagyon tartós anyag használatának köszönhetően! Ez lehetővé teszi a szőnyeg gyakori használatát anélkül, hogy attól félne, hogy elszakad! A tisztítás is csak formalitás lesz, csak öblítsd le vízzel a felületet, várj egy kicsit, amíg megszárad és már kész is!
A készlet tartalma:
takaró
műanyag csapok
klip horog
táska tárolásra
Méretek:
szőnyeg: 210cm x 200cm
a tűk hossza: 14,5 cm
Kiszerelés: 21cm x 12cm x 4cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Vízálló strandszőnyeg, kemping takaró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: