Betöltés...

Ruhhy összecsukható szövet gardrób 170 x 170 cm

Ár: 12.990 Ft


PRAKTIKUS XXL - a textilszekrények nagyon praktikusak, mert elegendő helyet biztosítanak a ruhák és egyéb textiláruk tárolására. Ezen kívül segítenek a rendszerezésben és a rend fenntartásában .
HELYET TAKARÍTHAT MEG - a textilszekrény nagyszerű megoldás azoknak, akiknek korlátozott helyük van, vagy ideiglenes bútordarab otthonukban. A textilszekrény könnyű és alkalmazkodik a különböző helyiségekhez. 14 polccal rendelkezik - 5 mindkét oldalon és 4 középen, valamint 2 akasztórúddal.
MOBIL - a textilszekrény egyik nagy előnye a mobilitás. Könnyű, így könnyen áthelyezhető egyik helyről a másikra , ami hasznos, ha meg akarjuk változtatni a szoba elrendezését vagy új lakóhelyre költözünk.
EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS - a gardróbszekrény egyes elemei nagyon könnyen összeszerelhetők és szétszerelhetők. Nem igényelnek bonyolult szerszámokat vagy készségeket, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen felszerelhető bármelyik helyiségben. Elég a csatlakozókat a csövekkel összekötni, és az anyagot az előkészített keretre felhelyezni.


MŰSZAKI ADATOK



fekete szín
anyag: nem szőtt szövet, műanyag, fém
polcok száma: 14
ajtók száma: 3
akasztórudak száma: 2
méret: 170 x 45 x 170 cm
súly: 4 kg
súly a csomagban: 4.550 kg



TARTALOM:



fémcsövek
műanyag kötőelemek
anyag
14 szövetpolc


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ruhhy összecsukható szövet gardrób 170 x 170 cm" című hirdetést látja. (fent)