Betöltés...

Sincere 180x200 26 vastag Táskarugós ortopéd Matrac, 7 komfortzóna hipoallergén, memóriahabos steppelt huzattal Közepes Keménységű.

Ár: 142.600 Ft

Sincere 180x200x26 Premium Táskarugós ortopéd Matrac 7 komfortzóna hipoallergén, memóriahab steppelt huzattal Közepes Keménységű. - Erre a matracra 2 év garanciát biztosítunk. - Az 7 komfortzóna pontosan követi a test vonalát, és csökkenti a vállakra és a csípőre nehezedő nyomást. - 7 anatómiai zóna - minőségi matrac ortopéd tulajdonságokkal - DELUX technology (táskarugós,zsákrugós ) - táskarugó matrac - A deformációval szemben ellenálló - kétoldalas (téli, nyári) - antiallergén - ideális télen és nyáron is - Az elasztikus anyag mozgás közben is követi a tested vonalát. - A 7 zónás rendszer lehetővé teszi a testrészek külön történő megtámasztását, így biztosítva a gerincoszlop csigolyáinak helyes és egészséges tartását

Termék Leírás Táskarugós Vega Premium Matrac 180x200x26 DELUX technológiával készült ellenálló táskarugókkal. A rugók vannak osztva a hátgerinc ideális alátámasztásáért, ortopédiai rugózás és a test vonalainak ideális másolása. A rugók egymástól függetlenül dolgoznak, így két egymás mellett alvó ember nem érez kellemetlenséget a másik ember mozgása miatt. A matrac különböző testtömegű személyek számára is kiváló. A matrac magassága 26 cm, ami azt jelenti, hogy kiváló alátámasztást nyújt a testednek, elősegíti a gerinc helyes helyzetét és megszünteti a testen lévő nyomáspontokat. Kiváló testtartás: 26 cm-es magasságának és zsebrugós rendszerének köszönhetően a matrac kiválóan megtámasztja a testet, elősegíti a gerinc helyes beállítását és megszünteti a testen lévő nyomáspontokat. Ez a matrac zsebrugós rendszerből készült, ami azt jelenti, hogy minden rugó külön-külön huzatba van csomagolva. PARAMÉTEREK:
Technológia: DELUX OAM
Méretek: 180 x 200 cm
Magasság: 25 ~ 26 cm
Keménység: H3 Előnyök: Termikus kényelem; Garancia 24 hónap; Tartósság; Minőség; gyors szállítás antiallergén nagyobb teherbírás hosszabb élettartammal Memory habszivacs . Akár 130 kg teherbírással rendelkeznek. 7 ergonómiai zóna Legfontosabb jellemzők Kiváló minőségű acélrugók 7 anatómiai zónára osztva Kényelmes memória és extra puha habrétegek a huzatban Antiallergén huzat memória és Extra comfortable hab tartalommal 7 ortopéd zóna Minőségi zsák rugók Anyagösszetétel: Táskarugók, Huzat, , Spunbond , Poliuretán hab, Memory habszivacs . A 7 ergonómiai zónák 1 Fej: átlagos keménységű, javítja a vérkeringést 2 Mellkas: rugalmas, pihenteti az izmokat és a nyakat 3 Derékrész: alátámasztja a hátizmokat 4 Kismedence: átlagos keménységű, oldalt fekve a gerinc egyenes marad 5 Combok: erős támasz az izmoknak 6 Vádlik: rugalmas fenntartja a megfelelő vérkeringést 7 Lábak: átlagos keménységű, pihenteti a lábakat A 7 ergonómiai zóna centiméterről centiméterre leköveti a tested vonalát Ajánlott Vega Premium Matrac Hátfájással küzdőknek Allergiában szenvedőknek Nehezebb személyeknek Matrac keménysége: H3 közepesen kemény matrac Méret: 180 x 200 x 26 cm Csomagolás: vákuumcsomagolt matrac, kompakt dobozban szállítva. (kibontás után 72 órán keresztül pihentetni kell, utána használható) Jelen termék tekintetében elállási jogát a vásárlástól számított 14 napon belül csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre! Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban visszavenni.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Sincere 180x200 26 vastag Táskarugós ortopéd Matrac, 7 komfortzóna hipoallergén, memóriahabos steppelt huzattal Közepes Keménységű." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: