Betöltés...

VASAGLE 2 dohányzóasztalból álló készlet, ipari stílus, 60x38x48cm és 52x32x43cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 19.188 Ft


Előírások:

Szín: rusztikus barna, fekete
Anyaga: Farostlemez, acél
Nagy asztalméret: 60 x 38 x 47,5 cm (H x Sz x Ma)
Kis asztalméret: 52 x 31,5 x 42,5 cm (H x Sz x Ma)
A termék össztömege: 5,7 kg
A felső felület maximális statikus terhelhetősége: 5 kg
Csomag tartalma:
2 x kisasztal
1 x szerelőkészlet
1 x utasítás (EN, FR, DE, ES, IT)

A cikkről
Ez változik! Fehér vagy fekete, kerek vagy négyzet alakú asztalokat keres? Miért ne tűnne ki ezzel a 2 rusztikus barna és fekete ipari asztallal, amelyek egyedi formájúak? Ezek asztalok lélekkel és karakterrel!
Mik ezek valójában? Dohányzóasztalok, éjjeliszekrények, végasztalok vagy dohányzóasztalok? Tényleg nem számít! A VASAGLE-nál a te definíciód számít, TE vagy a dekorációd mestere
ÉS 10 ÉV MÚLVA? Változatlan és mégis elegáns! Ezek az időtlen ipari fészekasztalok minőségi forgácslapból készülnek, amelyeket robusztus acél lábak támasztanak alá. Látod, mindenük megvan ahhoz, hogy kiállják az idő próbáját!
Maximum 5 perc: A számozott alkatrészekkel és a részletes útmutatóval a kicsomagolás tovább tarthat, mint az összeszerelés!
Sok szerencsét! Helyezd ezt a 2 asztalból álló készletet a kanapéd elé. és élvezze a leveles tésztát és az előételeket, amelyeket barátaival helyeznek rá. Igen, rájuk bíztam azt a küldetést, hogy több örömet hozzanak az életedbe!


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE 2 dohányzóasztalból álló készlet, ipari stílus, 60x38x48cm és 52x32x43cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: