Betöltés...

Varta F20 Pro LED zseblámpa, Fekete

Ár: 10.390 Ft

Varta F20 Pro LED zseblámpa, Fekete

Varta F20 Pro LED zseblámpa, FeketeA leírás automata fordítóval készült, folyamatosan dolgozunk a helyes szövegíráson! Műszaki adatokZseblámpa típusa: LEDSorozat: ELBONTTHATATLANMegnevezés: F20 PRO 18711Ellenállási osztály: IK08 (IEC 62262)Tömörségi osztály: IP67Fényszint: 2 (magas és alacsony)Fényforrás: 6W LED div> div>Fénytartomány: akár 140 méterMűködési idő: akár 55 óraTeljes fénykibocsátás: akár 350 lumen Hossz: 167 mm div>Fej átmérő: 42 mmSúly elemekkel: 205 gTápellátás: 2x AA elem (tartozék) Kivételes ellenállásAz INDESRUCTIBLE elemlámpák sorozatát rendkívüli paraméterek jellemzik, amelyek kiváló ellenállást biztosítanak minden típusú eséssel, ütéssel szemben és időjárási viszonyok. A bemutatott F20-as modell akár 9 méteres magasságból is átment egy ejtési teszten.
A tartósság titkaA zseblámpa háza eloxált II-es típusú alumíniumból készült, a fej és a hegy pedig gumírozott lengéscsillapító anyaggal van felszerelve. Hasonlóképpen, a lencse és a reflektor törhetetlen anyagokból készül. Ezenkívül a zseblámpa tömítettsége lehetővé tette, hogy megőrizze az IP67-es ellenállást, vagyis víz- és porálló.
Ideális expedíciókhozA széles körű védelem lehetővé teszi a zseblámpa használatát a legnehezebb körülmények között is. Tökéletes igényes expedíciókhoz vagy kedvezőtlen munkakörülményekhez. Erős fényA zseblámpa beépített fényes és rendkívül hatékony 6W LED dióda 2 világítási fokozat beállításával. A fénytartomány akár 140 méter, a teljes fénykibocsátás pedig akár 350 lumen.
VARTA – minőségbiztosításA VARTA márka termékei évek óta rendkívül népszerűek a fogyasztók körében. A német minőség és a csapat sok éves tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek biztosítják az ügyfelek teljes elégedettségét. Az egyre újszerűbb technológiák alkalmazása és a szabványok nemzetközi színtéren történő alkalmazása a szakértők munkájának és a szigorú gyártási szabványoknak az eredménye.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Varta F20 Pro LED zseblámpa, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: