Betöltés...

Genesis Tellur 400 Lava szőnyeg (100 cm)

Ár: 13.740 Ft

Szerelje fel munkahelyét a Genesis Tellur 400 Round Lava - egy speciálisan játékszékekhez és irodai székekhez tervezett padlószőnyeggel, amely nemcsak a felületet védi a karcolásoktól, hanem a puha anyagnak köszönhetően a szék mozgatását is megkönnyíti. Egyedi grafika? Biztos lehet benne, hogy a Genesis Tellur 400 Round Lava könnyedén beépíthető a munkaállomásába.

A FELÜLETI KARCOLÁSOK MÁR A MÚLTÉFelejtse el a kopásokat, karcolásokat és repedéseket. A Genesis Tellur 400 Round Lava egy különleges szőnyeg, amelyet a felület biztonságát szem előtt tartva terveztünk. Ráadásul a puha anyag védő tulajdonságai nem az egyetlen előnye. Tartósságára és arra is számíthat, hogy székét szabadon mozgathatja egyik helyről a másikra - mindezt különösebb ellenállás nélkül. Hozza ki a legtöbbet székéből a Genesis Tellur 400 Round Lava székkel.

NAGY TERÜLETNagy szőnyegfelület = több hely az Ön számára és kevesebb karcolás a padlón. Akár 100 cm átmérőjű is lehet, gondoskodik a kényelmedről, akár csendes játékot folytatsz, akár dinamikus összecsapásban veszel részt.

STÍLUS? TUDUNK RÓLA VALAMITVáltoztatni szeretne a munkaállomásán? A Genesis Tellur 400 Round Lava tökéletes kiegészítője bármilyen térnek, és mindezt a kiváló minőségű lapos grafikának köszönheti, amely tökéletesen párosul a Genesis Carbon 500 Maxi Lava G2 paddal. Stílusos és funkcionális - ez a Genesis Tellur 400 Round Lava.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Genesis Tellur 400 Lava szőnyeg (100 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: