Betöltés...

Kerti fém szerelvény CORINA III. 1 + 4 Téglalap alakú asztal 160x95 cm (CT0311)

Ár: 329.328 Ft

Bájos fémkészlet Corina III. tartalmaz egy téglalap alakú asztalt és négy egymásra rakható széket, amelyek teherbírása 120 kg. Fogadjon egy őszinte cseh termékre.
Igazán tartós ülés . Nem tévedhetsz a Corina 1 4 készlettel! Ez a fém bútorkészlet tartós, erős. A teljesen fém bútorok praktikusak és könnyen karbantarthatók. Még ha elfelejted is megvédeni az esőtől, semmi sem fog történni vele . Univerzális – kerteket, teraszokat, erkélyeket, étteremkerteket és különféle belső tereket szerel fel.
Egyszerű, mégis eredeti. Ez Corina készlete
A Corina 1 4 fémkészlet négy kerti székből és egy étkezőasztalból áll. A széktámlák érdekes kialakítása eredetiséget ad. A szék kiegészíti az asztalt a választott méretben:

téglalap alakú asztal 160×95 cm,
téglalap alakú asztal 190×105 cm.


A Corina minden kertet és teraszt hangulatossá tesz, de belső terekbe is alkalmas . Tökéletes választás kávézókba, éttermek kertjébe és egyéb vendéglátó-ipari létesítményekbe, ahol nagy kényelmet biztosít vendégeinek (főleg, ha a székeket puha párnákkal egészíti ki). Az univerzális árnyalatnak köszönhetően finomhangolhatja a bútorokat színes dekorációkkal, például terítővel, virágos vázával vagy terítővel .
A fém kerti garnitúrák előnyei

Kiváló minőségű felületkezeléssel rendelkeznek, tartósságuk és hosszú élettartamuk tekintetében kiemelkednek.
Erősek, tartósak, nem nyikorognak és nem lötyögnek.
Könnyedén kombinálhatja őket színesben más kerti felszerelésekkel és kiegészítőkkel.
Praktikusak és könnyen karbantarthatók – csak szappanos vízzel mossa le őket.
Semmi sem történik velük, még akkor sem, ha elfelejted elrejteni őket az eső elől.
Nem "ízlik" meg a kártevőket , ami nagy előnyük a fával és a természetes rattannal szemben.
Könnyűek, így kezelése és szállítása nem jelent problémát .

Fém kerti garnitúrák gondozása
Bár vannak olyan anyagok, amelyek komoly törődést igényelnek, a fém szerencsére nem tartozik ezek közé . De akkor is megérdemli a figyelmet. A tisztításhoz nincs szükség speciális előkészületekre, elegendő egy kendő és meleg víz , nagyobb szennyeződések esetén szappanos víz. Nyugodtsága érdekében még a szezon előtt bekenheti a bútorok illesztéseit, hogy elkerülje az évekkel később előforduló reccsenéseket.
A Corina bútorkiegészítőkről és tárolásról
A tökéletes kényelem érdekében a fém székeket párnákkal egészítse ki (alacsony háttámla típus). A párnák széles szín- és dekorválasztékából könnyedén kiválaszthatja a stílusához illőt. A bútorhuzatok nagyszerű segítséget jelentenek a bútorok szabadban történő elhelyezésénél , amelyek megóvják ülőhelyét az esőtől, portól és egyéb szennyeződésektől , így nagy vihar után is tiszta és száraz bútorokon ülhet.
Télen javasoljuk, hogy a bútorokat zárt, száraz és szellőző helyen tárolja (ideális garázs vagy kertes ház). A készletben található székek helytakarékosan egymásra rakhatók.

Miért érdemes a Corina III üléseket venni? 1 4?

Négy eredeti és masszív fémszéket tartalmaz, amelyek teherbírása 120 kg .
három méretű téglalap alakú étkezőasztal - válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet,
minőségi kerti garnitúra kedvező áron,
a teljesen fém bútorok praktikusak, jól karbantartottak, ellenállnak a kedvezőtlen időjárásnak ,
egyszerű kialakításának és időtlen színének köszönhetően bárhol elfér,
a székek egymásra rakhatók, így helytakarékosak a szezonon kívüli tárolás során.

Tekintse meg az összes kerti fém bútorkészletet kedvező online áron. Válaszd ki a megfelelőt otthonod kényelméből, és pillanatok alatt veled lesz. Sestava obsahuje: 4x Fémszéket Corina

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti fém szerelvény CORINA III. 1 + 4 Téglalap alakú asztal 160x95 cm (CT0311)" című hirdetést látja. (fent)