Betöltés...

Lorelli First Dreams ringatható bölcső 105x55 - White / Coffee New

Ár: 43.990 Ft

Bájos megjelenésű bölcső ringatható funkcióval és fékezhető kerekekkel, amely kislánynak és kisfiúnak egyaránt tökéletes! A babaágyat később kanapévá alakíthatjuk, ami hosszú éveken át kényelmes megoldás. A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ. Figyelem! Bútoraink készlethiány esetén előrendelhetőek. Ebben az esetben a várható beszerzési idő 2-6 hét, amelyről ügyfélszolgálatunk tájékoztat Téged! Természetesen ezt az időt próbáljuk lerövidíteni, hogy minél előbb kiszállíthassuk számodra a választott terméket!

JELLEMZŐK: Használata újszülött kortól 6 hónapos korig ajánlott Ringatható, fixálható babaágy Visszafogott megjelenéssel, amely kisfiúnak és kislánynak is tökéletes lesz. A First Dreams babaágy a hagyományos bölcsőt juttatja eszünkbe, kinézetre mégis modern, visszafogott designnal. 4 kereke segítségével a babaszobába és a hálószobába is könnyedén áttolhatjuk. Kerekei fékezhetőek, a nagyobb biztonság érdekében. A kiságyba 90x40 cm-es matrac helyezhető, ami nem tartozéka a terméknek. Az ágy könnyedén összerakható Oldala levehető, babaöbölként használható a szülői ágyhoz tolva Ha a baba kinőtte ülőkanapévá alakítható, ami rendkívül praktikus megoldás. A bölcsőhöz megfelelő méretű matrac és ágynemű garnitúra vásárolható A lekerekített sarkok óvják a kicsit a sérülésektől Kizárólag az EN 71-3 Európai Biztonsági Szabvány alapján bevizsgált anyagokat tartalmaz Anyaga: 18 mm-es melamin forgácslap MŰSZAKI ADATOK: Méret: 105x55x88 cm Matrac mérete: 90x42x3,5 cm (nem a termék része) Csomagolási méret: 102x58x13 cm Súly: 21 kg A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk. Matrac és ágynemű nem tartozéka a terméknek, külön rendelhető hozzá!

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Gyerek / Ifjúsági
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Lorelli First Dreams ringatható bölcső 105x55 - White / Coffee New" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: