Betöltés...

alumínium taktikai zseblámpa 15 cm shell usb

Ár: 11.990 Ft

alumínium taktikai zseblámpa 15 cm shell usb

Erős és jó zseblámpát keres? A TACTICAL ALUMÍNIUM ZSEMBŐLÁMPA 15 CM SHELL USB segít minden tisztázatlan helyzetben!

a fényerősségi szint kiválasztásával a körülményekhez igazíthatja azt
ütéseknek és változó időjárási viszonyoknak ellenálló alumíniumból készült
az erős burkolat hosszú élettartamot biztosít
a kényelmes kapcsoló lehetővé teszi a zseblámpa elfordítását bármikor be- vagy kikapcsolhatja, vagy megváltoztathatja a világítási módot
az állítható lencse lehetővé teszi a fókuszálást
a zseblámpa hatótávolsága 150 m
TACTICAL ALUMÍNIUM ZSEMBŐLÁMPA 15 CM SHELL USBegy praktikus eszköz, amelyet az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztek. Kiváló minőségű kidolgozás, masszív ház és három világítási móddal rendelkező LED teszi hasznossá a különféle helyzetekben. Most még egy nagyon sötét éjszaka sem lesz ijesztő számodra!
ERŐS HÁZ
A zseblámpa erős és könnyű alumínium, aminek köszönhetően praktikus és nagyon strapabíró, ellenáll a kopásnak és alacsony magasságból való leesésnek.
LED
LED-del felszerelve fehér fényforrást ad, és három választható világítási mód közül választhat, hogy a fényt gyenge (100 lm) erősről (270 lm) erősre állítsa, vagy beállítsa a villogó – figyelmeztető módot.< br>TÖLTÉS USB ÁLTAL
A zseblámpa beépített USB-csatlakozóval és 2000 mAh-s Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, a teljes feltöltési idő 4 óra .
ÁLLÍTHATÓ LENCSÉ
Az objektív beállítása lehetővé teszi a fókuszálást, így a fénysugarat egy adott területre fókuszálhatja. Ez különösen akkor hasznos, ha sötétben keres valamit, vagy ha megvilágít egy szükséges területet.
Paraméterek:

< li>LED-ek mennyisége: 1
Fénytartomány: 150 cm

Szín: ezüst
márka: Shell

SHELL Több mint 100 éve a kagyló alakú szimbólum, valamint a jellegzetes piros és sárga színek azonosítják a Shell márkát, és világszerte népszerűsítik a kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat. Tartozékaik nélkülözhetetlennek bizonyulnak vészhelyzetekben az úton, és így tovább! A Shell áthidaló kábeleket, vontatókötelet, üzemanyagtartályt és tartós szarvasruhát tartalmaz a bepárásodott ablakok letörléséhez. Minden termék kiváló minőségű, hogy segítséget és biztonságot nyújtson az úton.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "alumínium taktikai zseblámpa 15 cm shell usb" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: