Betöltés...

vidaXL fekete és ezüst acél és üveg kerti asztal 41 x 41 x 45 cm

Ár: 10.820 Ft

Ez az igényes kialakítású kerti asztal kertje vagy verandája fénypontja lesz! A porszórt acélból készült kültéri asztal tartós és masszív. A szilárd, edzett üveg asztallap karbantartása és tisztítása egyszerű. Könnyűsúlyú kialakításának köszönhetően az asztal könnyen mozgatható. Figyelem: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.Tisztítás: Használjon enyhe szappanoldatotTárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.

Színe: fekete és ezüstAnyaga: porszórt acél, edzett üveg Mérete: 41 x 41 x 45 cm (Ho x Szé x Ma) Üveg vastagsága: 5 mmÖsszeszerelést igényel: igen

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "vidaXL fekete és ezüst acél és üveg kerti asztal 41 x 41 x 45 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: