Betöltés...

ROJAPLAST 50 KG BETON ALAPZAT NAPERNYŐKHÖZ (Méret: 73x73 cm)

Ár: 33.690 Ft

ROJAPLAST 50 KG BETON ALAPZAT NAPERNYŐKHÖZ

Az ideális választás a napernyő tartó betonalapja számára, egy kiváló minőségű négyzet alakú betonalap, amely garantálja a napernyő stabilitását és biztonságát. Ezen betonalapok kifejezetten tervezve lettek napernyők számára, és könnyen alkalmazkodnak a kerti vagy teraszos környezethez.
Ezt a betonelemet kettős felhazsnálási lehetőség jellemzi:


STANDARD esernyőkhöz (középső rúddal -nem kiegészítője a terméknek): Ezt az alapot bátran választhatja hagyományos napernyők számára. Egyszerűen szerezzen be egy kiegészítő tartót az esernyőjéhez, majd rögzítse azt csavarokkal az alaphoz. Így egy masszív, stabil alapot hoz létre, amely gondoskodik a napernyő biztonságos elhelyezéséről.


OLDALSÓ esernyőkhöz: Ha oldalsó rúddal rendelkező ernyőt használ, ne aggódjon - az alapot könnyedén alkalmazkodtathatja hozzá. Csavarok segítségével rögzítse az esernyő alsó rúdját az alaphoz, és élvezze az oldalsó elrendezésű esernyők nyújtotta előnyöket.


További praktikumért és könnyebb kezelhetőségért érdemes fontolóra venni a négy darab kereket (nem kiegészítője a terméknek), amelyek segítségével az alap könnyedén mozgatható. Válassza a szögletes beton lábazatot, hogy az ernyőjének optimális stabilitást és funkcionalitást biztosítson, bárhova is viszi!

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

dimenzió 73x73 cm


termék magassága 12 cm


teljes súly 50 kg


anyag beton


szín sötétszürke


csomag mérete 73x73x12 cm


csomagolóanyag karton

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "ROJAPLAST 50 KG BETON ALAPZAT NAPERNYŐKHÖZ (Méret: 73x73 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: