Betöltés...

Petzl Tikka Core Fejlámpa - Sárga

Ár: 27.460 Ft

Tikka újratölthető akkumulátorral! A Tikka Core fejlámpa 450 lumen fényerővel rendelkezik, egyenletes és kényelmes megvilágítást biztosít. Készen áll arra, hogy minden éjszakai szabadtéri kalandodon veled tartson, legyen szó túrázásról, táborozásról vagy utazásról. Egyszerűen, egyetlen gombnyomással használható, kis mérete miatt könnyen elfér a kabátzsebében vagy a hátizsákjában. A fejlámpa beépített foszforeszkáló fényvisszaverővel rendelkezik, amely megkönnyíti a sötétben való megtalálását. A piros világítás megakadályozza, hogy elvakítsa a környezetében lévőket, a fényvisszaverő fejpánt pedig lehetővé teszi, hogy éjszaka is látható maradjon. A Tikka Core a Core újratölthető akkumulátorral érkezik, és a Hybrid Concept kialakításnak köszönhetően három hagyományos elemmel is működik.

Jellemzők:
Kompakt és könnyű: mindössze 84 gHomogén és kényelmes közeli világításSzéles, egyenletes fénysugár, így kényelmesen láthat közelről vagy a lábánál isHárom fehér világítási szint: jobb teljesítmény/égési idő egyensúly és maximális teljesítményMűszaki adatok:
Fényerő: 450lm (ANSI/PLATO FL 1)Fénysugárzás: FloodEnergiaellátás: 1250 mAh CORE újratölthető akkumulátor (tartozék)Töltési idő: 3 óraAkkumulátor-kompatibilitás: alkáli, lítium vagy Ni-MH újratölthetőTanúsítvány(ok): CEVízállóság: IPX4 (időjárásálló)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Petzl Tikka Core Fejlámpa - Sárga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: