Betöltés...

Állótükör állvánnyal, tárolópolc, 150x37x40cm, fehér, barna

Ár: 28.590 Ft


Az egyszerű formának köszönhetően a tükör megfelel a jelenlegi trendeknek és illeszkedik a legtöbb belsőépítészethez. További előnye az alsó polc, amely biztosítja, hogy kéznél legyenek a szükséges dolgok. A tükör hátulját úgy tervezték, hogy bárhol elhelyezhető. A készlet fali tartókat is tartalmaz!

Polc méretei (mélység; szélesség): 32x36.5 cm
Tükör méretei kerettel (hosszúság; szélesség; mélység): 112x36,5x1,5cm
Nagy tükör
Modern skandináv stílus
MDF bútorlapból és fából készült
Alsó polc
Esztétikus hátlap
A készlet fali tartókat tartalmaz
Telis-tele a szállításról

Kiváló minőségű anyagok:
A tükör tömör fából készült, ami tartós és stílusos. A fa melegséget és természetes karaktert biztosít, ami tökéletes számos belsőépítészethez.
Polc:
A tükör alján praktikus polc található, amely lehetővé teszi, hogy apró tárgyakat, dekorációkat vagy kozmetikumokat helyezzen rá. Ennek köszönhetően nemcsak tükör, hanem funkcionális elem is, amely megszervezi a teret.
Méret:
A tükör mérete 40 x 36 x 150 cm, ami elég nagy ahhoz, hogy teljes képet adjon az ábráról, és ugyanakkor nem sok helyet foglal el.
Stabilitás:
A tükör tömörfa lábakkal van felszerelve, amelyek stabilitást és szilárd támogatást biztosítanak. Bárhol elhelyezheti őket a házban.
Stílus:
Ennek a tükörnek a kialakítása univerzális, így tökéletesen kiegészítheti a különböző belsőépítészetet, a klasszikustól a modernig.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Állótükör állvánnyal, tárolópolc, 150x37x40cm, fehér, barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: