Betöltés...

2 bárszékből álló készlet, Quasar & Co.®, összecsukható, 36 x 33 x 97 cm, bambusz, sötétbarna

Ár: 44.519 Ft


Tömör fa: Összecsukható székeink tömör fából készülnek, ultrafinom fa erezetű, hosszú távú korrózióállósággal, szuper szilárdsággal és természetes fa illattal, erős és tartós.
Kialakítás: a háttámla kényelmesen illeszkedik a hát ívéhez, megfelel az ergonómiának, jó formájú és minőségű, finom kerek polírozással, jó ülésérzettel, nagyon stabil és erős
Kompakt és hordozható: Ez az összecsukható bárszék tökéletes kis helyekre és kijáratokhoz. Könnyen összecsukható és könnyen szállítható, ahol szüksége van rá.
Használat: Az összecsukható székek gitárszékként, kempingszékként, bankett székként, konyhai székként, bárszékként használhatók, beltéri kollégiumokhoz, apartmanokhoz, irodákhoz és szabadtéri kempingpiknikekhez alkalmasak. Szükség szerint elhelyezhető a konyhában, étkezőben, társalgóban, erkélyen stb.
Ülésméret: teljes magasság 96,5 cm, ülésmagasság 74,5 cm, szélesség 28 cm, mélység 37 cm.

A bárszékekkel felfrissítheti nappalija, konyhája vagy nappalija megjelenését. A székek praktikusak és divatosak, bárhol elhelyezheti őket. Kiváló kiegészítők lehetnek egy modern lakásban. Alkalmasak vendéglátóhelyekre, irodákra, szépségszalonokra és háztartási használatra. A konyhában vagy a nappaliban található bárszékek tökéletesek azokra a pillanatokra, amikor este össze akarja gyűjteni az egész családot, vagy amikor egy üveg jó bort szeretne élvezni barátaival. A bárszék egy sokoldalú bútordarab, amely bármilyen típusú szobát pihentető, modern és kozmopolita társasági hellyé alakít, legyen az saját otthona, kocsma vagy étterem.
Ez az összecsukható bambusz bárszék modern és klasszikus dizájnnal rendelkezik. Ez a stílus ötvözi a kortárs és a klasszikus fotózást, tömör és nyugodt érzést ad a személynek, alkalmas kereskedelmi és lakossági használatra. A bárszék erős és tartós. Hosszú távú használatra készült, és beltéren vagy kültéren egyaránt használható. Olyan futófelületekkel rendelkezik, amelyek megerősítésként és deszkaként is szolgálnak, hogy segítsenek ellazítani a lábát. Az ergonomikus kialakítású háttámlával ez a bárszék rengeteg támogatást és kiváló ülési kényelmet kínál.
Ez a háttámlával ellátott bambusz bárszék egyszerű és sokoldalú, alkalmas kocsmákhoz, pultokhoz, házhoz, konyhához, reggelizőpulthoz, partikhoz, teraszhoz.
Szín: Sötétbarna
Anyaga: Fa
Márka: Quasar &; Co.
A termék teljes mérete: 96.5 x 28 x 37 cm (magasság x szélesség x mélység)
Súly/ülés: 2.2 kg
Ülés méretei: 36 x 30 cm
Ülésmagasság a talajtól: 74.5 cm
Maximális terhelhetőség: 120 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 bárszékből álló készlet, Quasar & Co.®, összecsukható, 36 x 33 x 97 cm, bambusz, sötétbarna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: