Betöltés...

JA2009 napelemes készlet LED világításhoz 3 izzóval és napelemmel

Ár: 15.928 Ft

JA2009 napelemes készlet LED világításhoz 3 izzóval és napelemmel
A napelemes lámpák használata az elektromos hálózatról táplált klasszikus lámpák helyett számos jelentős előnnyel jár, mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség a hagyományos forrásokból származó villamosenergia-fogyasztásra. Ez a felhasználók villamosenergia-számláinak jelentős csökkenését jelenti, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Egyszerű telepítés és rugalmas elhelyezés
A klasszikus lámpákkal ellentétben, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák rendkívül könnyen telepíthetők, kábelek vagy aljzat nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyeken helyezzék el őket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető területeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos választás a kültéri világításhoz.
Alacsony környezeti hatás
A napelemes lámpák elfogadása támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák olyan elemekkel rendelkeznek, amelyek napenergiát tárolnak, éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítást biztosítanak. A modern technológia kiterjesztett autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó kialakítás
A piacon elérhető modellek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan napelemes lámpákat válasszanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kültéri tér esztétikájához, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy más területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata csökkenti a villamosenergia-hálózattól és az energiaárak ingadozásától való függőséget, ami nagyobb ellenőrzést és pénzügyi stabilitást biztosít számukra.
A JA2009 napelemes LED-es világítókészlet 3 izzóval és napelemmel tökéletes megoldás arra, hogy fényt hozzon olyan helyekre, ahol a hagyományos villamos energiához való hozzáférés korlátozott vagy nem létezik.
Ez a készlet a fenntartható és energiahatékony technológia példája, amely alkalmas otthonok, kertek, kocsibeállók, pincék vagy más olyan terek megvilágítására, ahol fényre van szüksége anélkül, hogy az elektromos hálózattól függene.

A készlet egyik erőssége a mellékelt napelem.
A kiváló minőségű napelemet úgy tervezték, hogy hatékonyan rögzítse a napenergiát és átalakítsa villamos energiává.
Ez azt jelenti, hogy ingyenes és kimeríthetetlen energiaforrást élvezhet, ezáltal csökkentve az energiaköltségeket és a szénlábnyomot.

A készlet három energiatakarékos LED-izzót tartalmaz, amelyek fényes és tiszta világítást biztosítanak. Ezeket az izzókat úgy tervezték, hogy tartósak és energiatakarékosak legyenek, így élvezheti a minőségi világítás előnyeit anélkül, hogy aggódnia kellene a magas energiaköltségek vagy az izzó gyakori cseréje miatt.

Ennek a napelemes készletnek a telepítése egyszerű, és nem igényel fejlett műszaki ismereteket.
A napelem felszerelhető a ház tetejére vagy napfényes területre, és az izzók beltéren vagy szabadban is elhelyezhetők, az Ön igényeitől függően. A mellékelt vezérlővel könnyedén kezelheti a világítást az igényeinek megfelelően. vagy a kívánt fényszint.
Az áramellátás és a világítás napelemes töltőrendszere ideális megoldás olyan helyzetekben, amikor nincs áram.

Akár elszigetelt területen, kempingben vagy áramszünet idején tartózkodik, a napelemes készlet minden szükséges eszközt kínál: hordozható világítás a 3 SMD LED izzón keresztül, LED lámpa, mobiltelefonok és egyéb eszközök töltése a rendszerben található 6 V-os akkumulátorról.

Ha nem használja a rendszert, ellenőrizze, hogy ki van-e kapcsolva.
Töltse fel a rendszert, amikor az izzók fényintenzitása csökken.
Ne engedje teljesen lemerülni, különben az akkumulátor élettartama drasztikusan csökken.

Funkciók:
Modell: JA-2009
Tápegység: napelemes vagy 220-240V, 50-60Hz
Napelemes adagoló bemenet: 9V
Akkumulátor feszültség: 6V
Az akkumulátor töltési ideje: 8-10 óra
Működési idő: 12-24 óra
Izzó típusa: SMD LED
Akkumulátor kapacitása: 5000 mAh
Csatlakozások: MP3, FM rádió, Bluetooth
Napelem töltési teljesítmény: 3.7W
Napelem töltési ideje: 6-8 óra
USB bemenet: 5V
LED akkumulátor töltöttségi szint jelző

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "JA2009 napelemes készlet LED világításhoz 3 izzóval és napelemmel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: