Betöltés...

VASAGLE Square dohányzóasztal, acélvázas és tárolópolc, ipari stílusú, 80x80x45cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 37.049 Ft


Előírások:

Szín: rusztikus barna, fekete
Anyaga: Forgácslemez, acélváz
Termék mérete: 80 x 80 x 45 cm (H x Sz x Ma)
A termék súlya: 11,2 kg
Max. statikus terhelhetőség: súly 40 kg, hálós polc 5 kg

A cikkről
Vegyünk egy meleg rusztikus felületet, adjunk hozzá egy fekete acélkeretet és csípjünk egy hálós polcot. Eredmény? Egy ipari dohányzóasztal, amely könnyen vonzza a vendégek figyelmét, megkönnyítve a kávéval való beszélgetést ennek a beszélgetési pontnak köszönhetően.
Hívja meg barátait egy szórakoztató délutánra társasjátékokkal vagy filmesttel; Ez a nagy, alacsonyabb hálós polccal ellátott asztal tökéletes társ lesz, amelyen kényelmesen játszhat hölgyeket, és harapnivalókat és italokat inni.
A stabilitás elsődleges fontosságú az étkezéseknél. Az állítható lábakkal ez a dohányzóasztal mindig kiegyensúlyozott maradhat, így a kávé nem túlcsordul, mert minden alkalommal ingadozik, amikor harapnivalókat ragad vagy könyveket tesz
Egy óra múlva eljönnek a barátaid egy buliba? Ne essen pánikba. Egyszerű szerkezettel, számozott darabokkal és világos utasításokkal befejezheti az összeszerelést és harapnivalókat helyezhet el a parti kezdete előtt.
Egy 80 x 80 x 45 cm-es dohányzóasztal robusztus acélkerettel és minőségi forgácslapokkal az INDESTIC VASAGLE kollekciónkból, hogy újra feltalálja nappaliját.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Square dohányzóasztal, acélvázas és tárolópolc, ipari stílusú, 80x80x45cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: