Betöltés...

VASAGLE Alacsony komód TV tartónak, polcokkal és 2 tárolóhellyel ajtóval, ipari stílusú, 110x40x50cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 47.768 Ft


Előírások:

Szín: Rustic Brown (BX), Greige (MB)
Anyaga: Forgácslemez, fém
Termék mérete: 110 x 40 x 50 cm
A termék súlya: 19,8 kg (43,6 font)
Statikus felső felületi terhelhetőség: 50 kg (110 font)
A középső polc statikus terhelhetősége: 15 kg (33 font)

Egyes tárgyak nagyobbak, mint mások, és ezt meg is kapjuk – ezért büszkélkedhet ez a TV-konzol állítható polccal, középen 3 magassági opcióval, ami megkönnyíti a magasabb tárgyak elhelyezését ott, ahol szükség van rájuk.
A stabil TV-szekrény minden fém lába alatt állítható állvánnyal a TV, a játékkonzolok és a filmgyűjtemény még kissé egyenetlen padlón is a helyén marad.
A tartós fém és sűrű fa keverékével ez a tágas TV-szekrény tárolóval sok pénzt ad TV-jének. egy otthon az elkövetkező évekre. Ipari, rusztikus hangulatot kölcsönöz minden otthonnak.
Egyszerű összeszerelés: A könnyen követhető utasítások segítségével ezt a tárolóval ellátott TV-szekrényt még a sorozat felszerelése előtt felszerelheti. inkább elkezdeni.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kisbútorok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Alacsony komód TV tartónak, polcokkal és 2 tárolóhellyel ajtóval, ipari stílusú, 110x40x50cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: