Betöltés...

Dohányzóasztal, Songmics, Forgácslap/Acél, 45 x 50 cm, Fekete/Sötétkék

Ár: 12.190 Ft


Előírások:

Szín: faerezetű fekete, sötét türkiz
Anyag: Forgácslemez, acél, poliészter szövet
Termék mérete: 45 x 50 cm (átmérő x magasság)
Kosár mérete: 39.6 x 18.2 cm (átmérő x ma)
A termék súlya: 4,1 kg
Max. Az asztal statikus terhelhetősége: 35 kg
Csomag tartalma:
1 x kerek kisasztal
1 x szövetkosár
1 x szerelőkészlet
1 x utasítás

A cikkről

Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető: Az egyszerű szerkezetnek és a világos utasításoknak köszönhetően ez az oldalsó asztal 5-10 perc alatt összeszerelhető.

Kis helyekre is alkalmas: A 45 x 50 cm-es asztal (átmérő x magasság) 39,6 x 18,2 cm-es kosárral (átmérő x magasság) kis helyen is elfér. Mint egy éjjeliszekrény a nappaliban vagy egy éjjeliszekrény a hálószobában, nem terjedelmes, de rengeteg tárolóhelyet biztosít a tárgyaknak.

Szilárd és stabil: A robusztus forgácslap munkalap megdöbbentés nélkül rögzítve van a kerethez Az U-alakú acél lábak stabil tartást biztosítanak. Az állítható lábak növelik a stabilitást és nem karcolják meg a padlót.

Minőségi kosár: A kétrétegű poliészter anyagból készült, gyűrődések nélküli kosár kellemes a szem számára, és nem tartalmaz vegyi anyagokat a biztonságos használathoz. Vászonszerű megjelenésével egyedi hatást kölcsönöz ennek a kis ételnek.

Modern és egyszerű: Ez az egyszerű, fekete kerek dohányzóasztal faerezetű és sötét türkiz kosárral stílusossá teszi nappaliját vagy hálószobáját. és könnyen illeszkedik a különböző bútorstílusokhoz.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Dohányzóasztal, Songmics, Forgácslap/Acél, 45 x 50 cm, Fekete/Sötétkék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: