Betöltés...

VASAGLE Kerek dohányzóasztal acélkerettel, ipari stílusú, 50x57cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 19.596 Ft



Szín: Rusztikus barna
Anyag: forgácslap és fém
Termék mérete: 50 x 50 x 57 cm (H x Sz x Ma)

A cikkről
Kerek típus: Ennek a kisasztalnak a különleges, kerek formája friss levegőt hoz otthonába; A szeretettel megtervezett rusztikus stílus egy csipetnyi klasszikus hangulatot áraszt.
Mit szolgálnak fel? Ez az oldalsó asztal kiemeli otthonában az antik dekorációt, vagy egy csodálatos virágokkal teli bankettet fekete acélrúdjaival és sötét forgácslapjával. A szoba fénypontja nappali vagy más terek.
Valami a homlokzat mögött: ez nem csak egy vonzó asztal, a robusztus acélrudak (20 x 40 cm széles) teljes terhelhetősége 50 kg, és a 2 szintes tárolóhely nélkülözhetetlen bútordarabot jelent az Ön számára. Otthon
Gondtalan összeszerelés: Oldalsó asztalunk mindössze 4 különálló alkatrészből áll, így a beállítást be kell fejezni, mielőtt észrevenné
Amit kapsz: 2 szintes kisasztal az ALINRU kollekciónkból, ipari formatervezéssel, hogy bájos hangulatot kölcsönözz a szobádnak, és intuitív útmutató az egyszerű összeszereléshez.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Nappali / Hálószoba
Termék: Asztal
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Kerek dohányzóasztal acélkerettel, ipari stílusú, 50x57cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: