Betöltés...

Napelemes zseblámpa készlet állvánnyal és 3 izzóval GD-P50 HA

Ár: 15.759 Ft

Napelemes zseblámpa készlet állvánnyal és 3 izzóval GD-P50 HA
A napelemes lámpák használata az elektromos hálózatról táplált klasszikus lámpák helyett számos jelentős előnnyel jár, mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség a hagyományos forrásokból származó villamosenergia-fogyasztásra. Ez a felhasználók villamosenergia-számláinak jelentős csökkenését jelenti, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Egyszerű telepítés és rugalmas elhelyezés
A klasszikus lámpákkal ellentétben, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák rendkívül könnyen telepíthetők, kábelek vagy aljzat nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy különböző helyeken helyezzék el őket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető területeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos választás a kültéri világításhoz.
Alacsony környezeti hatás
A napelemes lámpák elfogadása támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák olyan elemekkel rendelkeznek, amelyek napenergiát tárolnak, éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítást biztosítanak. A modern technológia kiterjesztett autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó kialakítás
A piacon elérhető modellek széles választéka lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan napelemes lámpákat válasszanak, amelyek a legjobban illeszkednek a kültéri tér esztétikájához, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy más területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata csökkenti a villamosenergia-hálózattól és az energiaárak ingadozásától való függőséget, ami nagyobb ellenőrzést és pénzügyi stabilitást biztosít számukra.
Napelemes zseblámpa készlet állvánnyal és 3 izzóval

Komplett napelemes rendszer 500lm oldalsó lámpával fogantyúval és állvánnyal, valamint 3 LED lámpa hosszú kábellel rögzített helyen, pl. nyaraló udvarán vagy kempingben történő használatra.
Power Bank funkcióval is rendelkezik a mobil eszközök töltéséhez.
DC 5V bemeneti napelem használata
Az egység töltése GV napelemen keresztül. MAX bemenet kevesebb, mint 8 watt

BEÉPÍTETT 3,7 V-OS, 4000 MAH LÍTIUM AKKUMULÁTOR
DC 5V 8 - 10 ÓRA TÖLTÉSI IDŐ

Funkciók:
- Időjárásálló napelem
- Mind a 3 LED-gömb egyedi be-/kikapcsoló kapcsolóval
- Mind a 3 LED gömb 3 m hosszú kábellel
- Kompakt és hordozható

Előírások:
A csomag méretei: H: 27.7 cm, H: 17.9 cm, L: 11.8 cm

A doboz tartalma
- 1 x napelem
- 1 x akkumulátor LED zseblámpával
- 3 x LED földgömb 3 m kábellel és egyedi be/ki kapcsolóval
- Újratölthető váltóáramú kábel
- USB kábel mobiltelefon töltőhöz

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Napelemes zseblámpa készlet állvánnyal és 3 izzóval GD-P50 HA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: