Betöltés...

Rattan moduláris szett BORNEO LUXURY 7 személyes (barna)

Ár: 2.326.607 Ft

A Borneón található ülősarokkal úgy érezheti magát, mint egy egzotikus nyaraláson a saját kertjében. A kiváló minőségű átszőtt műrattant a természetes rattan univerzális barna árnyalatában stílusosan egészítik ki 220 g/m 2 tömegű tömör anyagból készült ülések és párnák, a hab a tortán egy edzett asztallap formájú kiegészítő. üveg.
A BORNEO LUXURY szett letisztult, minimalista dizájnnal , természetes rattan megjelenésével örvendezteti meg. Nagyon vonzó, és évek óta nem veszített minőségéből. Inkább az első ülés után igya meg – kényeztesse magát ugyanolyan kényelemmel a kertben, mint a nappaliban.
A BORNEO LUXURY készlet strapabíró mesterséges rattanból (polipropilénből) készült, amely költséghatékonyabb, mint a valódi rattan, de sokkal tovább bírja. Könnyedén felpezsdítheti az ülést kiegészítőkkel és dekorációkkal, például virágokkal, terítőkkel vagy terítőkkel.
10 ok, amiért a mesterséges rattan bútorokat válassza

Nincs olcsó műanyag – a mesterséges rattan nem egy olcsó műanyag, amelyet a szupermarket kerti bútoraiból ismerünk. Ez egy szilárd anyag, amely nem fog elárulni.
Rugalmasság és szilárdság - nem reped, mint a műanyag, és soha nem bomlik fel, mint a természetes rattan, ráadásul nagy teherbírása van.
Tartósság - a bútor a legrosszabb időjárási viszonyokat is túléli, mint például a fagy, eső vagy nyári meleg, és jól ellenáll az UV sugárzásnak.
Egészségbiztonság – még ha szintetikus anyagról van szó, nem károsítja az egészségünket.
Hosszú élettartam - a mesterséges rattan bútorok tulajdonságai miatt sok évig kitartanak.
Nem igényel karbantartást - megteheti egy nedves ruhával és egy kevés mosószerrel.
Nem fakul ki – még a legélesebb nyári nap sem okoz kárt.
Könnyű - vitathatatlan előny a kert kezelésében és a szezonon kívüli tárolásban.
Környezetbarát - az anyag teljesen újrahasznosítható.
Nem kerül az éves fizetésébe - a műrattan bútorok árai nagyon kedvezőek, még a luxusgarnitúrák kategóriájában is.

 
Műrattan bútorok ápolása, tárolása
Ha mesterséges rattan bútort vásárol, nem vár rád semmilyen bonyolult karbantartás . Egyszerűen tisztítsa meg a készletet egy nedves ruhával, nagyobb szennyeződés esetén adjon hozzá egy kis mosószert. A mesterséges rattan egy karbantartást nem igénylő anyag, amely boldoggá tesz anélkül, hogy a gondozásával kapcsolatos felesleges aggodalmak kellenek.
A BORNEO LUXURY szett egész évben lehet a szabadban, hiszen az anyag jól bírja a havat, esőt és fagyot. Az ülőfelület (különösen az ülőpárnák) szennyeződésének elkerülése érdekében praktikus bútorcsomagolás vásárlását javasoljuk. Szennyeződés esetén nem okoz gondot a párnahuzatok kimosása - cipzárral vannak ellátva. A párnázás egyszerűen nem fakul, mert UV védelemmel van ellátva.
Miért válassza Borneót?

időtlen bútorok és kényelmes ülőhelyek 7 fő részére
praktikus dohányzóasztal minden szükséglet tárolására alkalmas,
garantáltan eredeti leszel - minden más szomszédnak nincs ilyen ülése,
az elegáns dizájn sok éven át élvezni fogja,
élvezze a kényelmet a kertben a fotelekben és a kanapén a kemény székek helyett,
az anyag minden időjárási ingadozásnak ellenáll ,
A bútorok karbantartást nem igényelnek – Önt szolgálják, nem te őt.

Érdekel BORNEO LUXURY? Tekintse meg további változatait és színeit , vagy keressen tovább a műrattanból készült, gyönyörű bútorokkal teli ülőgarnitúrák kategóriájában, amelyek közül biztosan kiválasztja a megfelelőt kertje számára.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Rattan moduláris szett BORNEO LUXURY 7 személyes (barna)" című hirdetést látja. (fent)