Betöltés...

Kihúzható rattan étkezőasztal / tároló 140 x 80 cm SEVILLA (bézs)

Ár: 256.144 Ft

Rattan bútor a moduláris szettek kollekciójából, amely kitűnik variálhatóságával.
Állítsa össze a szettet az elképzeléseinek megfelelően.
Többfunkciós asztal - alakítson ki néhány másodperc alatt egy helyet a pihenésre, de akár az étkezésre is. 
A műrattan kerti bútor időtálló dizájnnal és szinte karbantartásmentességgel büszkélkedhet. A polietilén szálakat nagy rugalmasság, szilárdság, valamint nedvesség- és UV-sugárzással szembeni ellenálló képesség jellemzi. Ellenáll az időjárási viszonyoknak, és egész évben alkalmas kültéri használatra (a téli hónapokban tető alatt vagy védőcsomagolásban ajánlott tartani). A műrattan könnyű, így a kerti bútor kényelmesen áthelyezhető a kertben vagy a teraszon.
A bútor robusztus alumínium konstrukcióból készül, amely hegesztve biztosítja az egyes elemek nagy teherbírását. Az alumíniumot nagy ellenállás és szilárdság jellemzi. Nem kerül sor korrózióra.
5 mm edzett üveg.
Rattanra font szilikon dugók az üveglap csúszásának meggátolása céljából. 
Állítható vízszint a lábak segítségével. hossz: 1400, szélesség: 800, magasság: 515/680, anyag: alumínium - mesterséges rattan, szín: bézs (a természetes rattan megjelenése), elrendezést: Nem, összehajtható: Nem, nyitvatartási napernyő: Nem

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kihúzható rattan étkezőasztal / tároló 140 x 80 cm SEVILLA (bézs)" című hirdetést látja. (fent)