Betöltés...

Rattan változó készlet SEVILLA 7 fő részére (bézs)

Ár: 1.149.669 Ft

Rattan bútorok a moduláris készletek kollekciójából, amely kiválóan jellemzi változatosságát.
Szerelje össze a készleteket ötleteinek megfelelően.
A mesterséges rattan büszkélkedhet időtlen kialakításával és szinte nulla karbantartásával. A polietilénszálat a nagy rugalmasság, szilárdság, nedvesség- és UV-sugárzásnak ellenálló képesség jellemzi. Időjárási viszonyoknak ellenálló és egész évben kültéri parkolásra alkalmas (téli hónapokban tető vagy védőburkolat alatt ajánlott). A mesterséges rattan könnyű, így biztosítja a kerti bútorok kényelmes kezelését a kert vagy a terasz körül.
A konstrukció robosztus alumíniumszerkezetből készül, amelyet hegeszteni kell, hogy biztosítsák az egyes elemek nagy teherbíró képességét. Az alumíniumot nagy ellenállás és szilárdság jellemzi. Nincs korrózió.
A bélés vastagsága 10 cm, ez egy anyag, amelynek sűrűsége 220 g / m2. Szélek körül. Hab töltelék. Minden párna cipzárral van felszerelve. 40 ° C-on mosható mosogatószer nélkül.
Állítható laposság lábakkal. Sestava obsahuje: 3x Rattan sarok SEVILLA (bézs), 4x Rattan középső része SEVILLE (bézs), 1x Rattan asztal / szék SEVILLA (bézs), 1x Rattan oldalsó asztal SEVILLE (bézs)

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Rattan változó készlet SEVILLA 7 fő részére (bézs)" című hirdetést látja. (fent)