Betöltés...

2 db AxaCube intelligens led lámpa játékhoz, környezeti megvilágításhoz, RGB-hez, hangszinkronizáláshoz, fényjátékhoz, bluetoothhoz, időzítőhöz, távirányítóhoz és dedikált alkalmazáshoz, USB csatlakozáshoz

Ár: 12.190 Ft

Ez a 2 db AxaCube intelligens LED lámpából álló készlet ideális megoldás a játékrajongóknak és azoknak, akik egyedi környezeti atmoszférát szeretnének teremteni saját terükben. Élénk RGB-fényükkel ezek a lámpák bármilyen helyiséget átalakítanak, több dinamizmust és színt kölcsönözve a környezetnek. A hangszinkronizálás az egyik legfontosabb funkció, amely lehetővé teszi, hogy a lámpák alkalmazkodjanak a zene vagy a játék hangjaihoz, és reagáljanak azokra, felejthetetlen magával ragadó élményt teremtve.

A testreszabható fényjáték lehetőséget kínál a vizuális effektusok széles skálájából történő választásra, a sima átmenetektől a lüktető effektusokig, bármilyen hangulathoz vagy eseményhez. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a lámpák egyszerű vezérlését fizikai kapcsolat nélkül, míg az időzítő funkció lehetővé teszi a lámpák automatikus ki- és bekapcsolását, ezzel is segítve az energia megtakarítását.

A vezérlés rendkívül rugalmas, mind távirányítóval, mind a mobileszközök számára elérhető dedikált alkalmazással lehetséges. Ez utóbbi a beállítások és testreszabások széles skálájához biztosít hozzáférést, beleértve a fényerősség, a színek és a világítási módok beállítását. A lámpák csatlakoztatása egyszerű USB-n keresztül, széleskörű kompatibilitást biztosítva számos áramforrással, a laptopoktól és PC-ktől a külső akkumulátorokig, így tökéletesek a különféle helyeken és helyzetekben való használatra.

Összefoglalva, az AxaCube intelligens LED-es lámpakészlet tökéletes választás azok számára, akik stílust és funkcionalitást szeretnének hozzáadni a munkahelyükhöz vagy a játékterükhöz, a fejlett technológia, az intuitív vezérlés és a széles körű testreszabási lehetőségek lenyűgöző kombinációját kínálva.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 db AxaCube intelligens led lámpa játékhoz, környezeti megvilágításhoz, RGB-hez, hangszinkronizáláshoz, fényjátékhoz, bluetoothhoz, időzítőhöz, távirányítóhoz és dedikált alkalmazáshoz, USB csatlakozáshoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések