Betöltés...

Dream-Med Memory Balance, 6 cm vastag memóriahabos fedőmatrac

Ár: 49.900 Ft

Dream-Med Memory Balance fedőmatrac
Az Memory Balance memóriahabos fedőmatrac egy 6 cm (+/-1 cm) magassággal rendelkező memory fedőmatrac. A fedőmatrac a fekvőfelület puhítására, komfort növelésre, illetve kiegyenlítésére szolgál. Levehető 30 fokon mosható huzattal kapható, amire a gyártó 1 év garanciát vállal.
A memóriahabról:
A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is.

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.
Aloe-vera huzat
Tapintása puha, kifejezetten bőrbarát anyag, amit a Oeko-Tex Standard 100 szerinti igazolás is bizonyít, így nagyon érzékeny bőrű személyek számára is ajánlott. Kiváló szellőző képességgel rendelkezik, valamint természetéből adódóan a nedvességelvezető képessége jobb, mint a hagyományos, poliészter szálas szöveteknek. A matrac huzata Aloe-Vera kikészítést kapott. Az Aloe-Vera mintegy 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet tartalmaz. A speciális kikészítésnek köszönhetően alvás közben érvényesül az ismert növény nyugtató hatása, így az alvás egészségesebbé, pihentetőbbé és frissítőbbé válik.
 



 

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Dream-Med Memory Balance, 6 cm vastag memóriahabos fedőmatrac" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: