Betöltés...

Összecsukható kempingasztal kivehető hellyel és alumínium kerettel, MDF munkalap, 120x47x62/71cm, szürke

Ár: 25.990 Ft


Asztal anyaga: alumínium, MDF
Asztal színe: fekete + ezüst
Maximális asztali terhelés: 35 kg
Tartalma: tárolótáska további tartozékok számára (2 rekesz)
Hosszúság: 120 cm
Szélesség: 47 cm
Magasság: 62.5 / 71 cm
Összecsukott asztal: 60 x 47 x 10 cm
Szervező:
Anyaga: poliészter
Szín: tengerészkék
Horgokkal szerelt szervező - az asztallap alatt
2 fő rekesszel felszerelve (azonos méretek)
Zárás típusa: cipzár
Szervező méretei: szélesség: 105 cm, mélység: 40 cm, magasság: 38 cm
Szoba méretei: mélység: 40 cm, szélesség: 50 cm, magasság: 40 cm

A túraasztal nélkülözhetetlen felszerelés mindazok számára, akik élvezik a szabadtéri tevékenységeket. Az összecsukható bőrönd forma és fogantyú könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé, a maximális 35 kg-os terhelés pedig biztonságos használatot tesz lehetővé.

Összecsukható kialakítás - könnyen tárolható és szállítható
Hordozófogantyúval felszerelve
Alumínium anyag - a termék könnyű súlya
Univerzális használat
Szilárd tervezés és kivitelezés
Maximális terhelés - 35 kg
Könnyen tisztítható
Nagyon gyorsan összecsukódik és kibontakozik
Ideális sátrakhoz és piknikekhez
Tárolótáska - tartozék
A tökéletes ajándékötlet mindenkinek

A túraasztalhoz használt anyagok tökéletes kombinációt jelentenek a termék hosszú élettartamának garantálásához. Az MDF nagy sűrűségű anyag, amely ellenáll a deformációnak és a károsodásnak. Az alumínium viszont könnyű, de erős anyag, amely megvédi a tömeget a korróziótól és a rozsdától. A speciális kialakítás garantálja az asztal biztonságos használatát.
A kirándulóasztal nyilvánvaló előnye az összecsukható bőrönd alakja, ami rendkívül praktikussá és könnyen tárolhatóvá és szállíthatóvá teszi. Az asztal összecsukása és kinyitása csak néhány percet vesz igénybe, és nem igényel speciális szerszámokat, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen előkészíthető az utazáshoz. Összecsukva az asztal nagyon kevés helyet foglal el, így az autó csomagtartójában tárolható.

Ha kempingezni megy - ideális ételek elkészítéséhez és a szabadban való étkezéshez is, ami minden bizonnyal megkönnyíti tartózkodását. a természetben kényelmesebb.
Pikniken - lehetővé teszi, hogy kényelmesen élvezze a piknik hangulatát, stabil és kényelmes felületet biztosítva az étkezéshez.
Nyaralás közben - bőrönd formájában kialakított praktikus formájának köszönhetően ez az asztal könnyen elvihető nyaralni és pihenni a tengerparton, a parkban vagy egy nyaraló teraszán.
Kerti partik során - tökéletes választás, ha extra felületre van szüksége italok vagy grillezett ételek elkészítéséhez.
A garázsban - szerszámok vagy edények tárolóhelyeként is szolgálhat, és összecsukható formája helyet takarít meg a szobában.
Vásárokon és kiállításokon - megoldás azok számára, akiknek mobil és könnyen szállítható kiállítási állványra van szükségük.

A tárolótáska praktikus megoldás a különféle tárgyak kényelmes tárolására. A táska könnyen felszerelhető az asztallap alatt található horgok segítségével. Két rekesszel rendelkezik, amelyek bőséges helyet biztosítanak.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Összecsukható kempingasztal kivehető hellyel és alumínium kerettel, MDF munkalap, 120x47x62/71cm, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: