Betöltés...

Anker Bolder LC130 Ultra Fényes Taktikai Zseblámpa, 1300 Lumen, Újratölthető

Ár: 11.870 Ft

Az Anker Bolder LC130 taktikai zseblámpa kiváló választás a kempingezéshez, biztonsági célokra és sürgősségi helyzetekhez. 1300 lumen fényerejű LED-del rendelkezik, vízálló IPX7 besorolással, valamint 5 fénybeállítással: magas/közepes/alacsony/stroboszkóp/SOS. Tartalmaz egy 5000 mAh-s újratölthető akkumulátort és mikro USB kábelt.

Ultra Fényes és Hosszú Élettartamú

Az Anker Bolder LC130 zseblámpa rendkívül fényes, 1300 lumen fényerejű, három Cree LED-del, amely több mint 250 méteres (820 láb) távolságra képes fényt sugározni. Az 5 különböző fénybeállítás (magas, közepes, alacsony, stroboszkóp és SOS) lehetővé teszi a fényerő széles körű alkalmazását. Az újratölthető prémium 5000 mAh akkumulátor akár 6 órán át képes fenntartani a fényerőt, és a LED-ek várható élettartama 50000 óra.



Strapabíró és Megbízható

IPX7 vízálló minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a zseblámpa akár 30 percig ellenáll egy méter mély vízben. A strapabíró alumínium test és az ütésállóság biztosítja, hogy a zseblámpa bírja a durva kezelést. Az okos tervezés magában foglalja a csúszásmentes bevonatot, ami biztos fogást nyújt extrém körülmények között, valamint a zseblámpa álló helyzetben is használható a szoba teljes megvilágításához.



A Csomag Tartalma és További Jellemzők

A csomag tartalmazza az Anker Bolder LC130 zseblámpát, egy 26650-es újratölthető akkumulátort, egy mikro USB kábelt, egy csuklópántot és egy felhasználói útmutatót. A zseblámpa 8 órán belül teljesen feltölthető egy 1A adapterrel (nem tartozék), ami további kényelmet nyújt a felhasználóknak. Az Anker Bolder LC130 zseblámpa ideális választás mindazoknak, akik egy megbízható, erős fényerejű és strapabíró zseblámpát keresnek a különböző tevékenységeikhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Anker Bolder LC130 Ultra Fényes Taktikai Zseblámpa, 1300 Lumen, Újratölthető" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: