Betöltés...

Best Sleep Dream Aloe Vera Ortopéd Memória Matrac, aloe vera terápiás, szteppelt, 200 x 200 cm

Ár: 111.790 Ft

A matrac egyik oldalán egy réteg Best Cell Memory hab, a másik oldalon pedig egy réteg Best Cell HR hab. Ez egy megfordítható matrac.

Használja memóriahabos oldalt és élvezze a személyre szabott alvási környezetet, mert tökéletesen illeszkedik teste körvonalaihoz. A nagy rugalmasságú Best Cell Hr hab szilárdabb testtartást biztosít.

Az Aloe Vera antibakteriális hatású, ezért sikeresen megelőz minden típusú fertőzést. A külső borítás Aloe Vera textilanyagból készült, speciálisan kezelve, hogy megőrizze ennek a csodálatos növénynek a legjobb tulajdonságait. Pontosan ez adja a huzat antibakteriális és antiallergén tulajdonságát, és maga az Aloe Vera is ismert terápiás és nyugtató hatásáról. Tapintása puha és selymes, így még a legérzékenyebb bőrt is magához vonzza.

Memóriahab, a gerinc legjobb barátja A memóriahab a jövő anyaga – a testnyomás egyenletes eloszlására készült, tökéletesen kontúrozott és alkalmazkodik a körülvevő hőmérséklethez.

Az Aloe Vera matrac magját szabványos 14 cm-es habszivacs biztosítja, amely biztosítja a szükséges szilárdságot és ideális tartást, míg egy további 4 cm-es réteg a legjobb minőségű memóriahabból tökéletes rugalmasságot biztosít. 

Struktúra Huzat 35% Aloe Vera, 65% poliészter A huzat levehető.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Best Sleep Dream Aloe Vera Ortopéd Memória Matrac, aloe vera terápiás, szteppelt, 200 x 200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: