Betöltés...

Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac

Ár: 44.300 Ft

Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac 

A Naturtex fedőmatrac 4 cm +- (plusz minusz) 1 cm vastagságú, puha komfortú memóriahabot tartalmaz.
A memóriahab vastagsága: 3,8 cm



Háromféle méretben kapható:
– 90×200 cm - Bi-Ome huzatos
– 140×200 cm Aloe-Vera huzatos
– 160×200 cm Aloe-Vera huzatos




A memory fedőmatrac a test különböző zónáit eltérő keménységgel támasztja alá. Megújítja és komfortosabbá teszi a meglévő matracot. Meghosszabbítja annak élettartamát, egyúttal minőségét is feljavítja a memory szivacsnak köszönhetően.




A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé.






A memóriahabról:
A memory szivacs – más néven viszkoelasztikus poliuretán hab – a 60-as években került a NASA által kifejlesztésre. Eredeti célja volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak az extrém körülmények között is. A 90-es években terjedt el szélesebb körben a technológia felhasználása már az egészségügyben és a háztartásokban is.

A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal az emlékező memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben kiválóan alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet.



A NATURTEX CÉGRŐL




A Naturtex Kft. már 25 éve (1989 óta) dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron hatodik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.

A cég fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása. Ezen kívül széles körű termékskálánkon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.

A Naturtex teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely lehetővé teszi a magyar vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást magas minőségű alapanyagok felhasználása mellett.

Vevőinkhez igyekszünk minél több csatornán keresztül eljutni, így az egész ország területén számos viszonteladóval rendelkezünk, termékeink az országos hipermarket-láncok üzleteiben is megtalálhatóak, emellett már évek óta webáruházat is üzemeltetünk.






A Naturtex megbízható partner:
piaci részesedés a magyar ágyneműpiacon 25-35 %
2011 óta a lehető legmodernebb gyártósorok
folyamatos fejlesztések
piaci igényekhez való gyors alkalmazkodás
állandó magas minőség
környezetbarát technológia (ISO 14001)
sokéves szakmai tapasztalat a közületi piacon
teljes körű szolgáltatás nyújtása az ajánlatkéréstől a kiszállításig



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Naturtex 7 zónás memory fedőmatrac" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: