Betöltés...

Intelligens Wi-Fi fénycsík MSL320 Meross (HomeKit)

Ár: 13.900 Ft

Meross MSL320 WiFi Smart LED szalag (HomeKit)Szerezze be a háza szobáinak eredeti dekorációját, és biztosítson egyedi hangulatot minden alkalomra.
Hogyan kell csinálni? Használja a Meross MSL320 LED-es fényszalagot! Állítsa szabadon a fényt az Ön igényeihez, változtassa meg a fényerejét vagy a színét.
A világítást távolról is vezérelheti - a Meross alkalmazással vagy olyan platformokkal, mint az Apple HomeKit vagy a Google Assistant.
A termék támogatja a hangvezérlést is.Minden helyzetben a megfelelő hangulatot teremti megTudta, hogy a megfelelő világítás sajátos módon befolyásolhatja a hangulatunkat? Segítségével bármilyen alkalomhoz egyedi hangulatot is teremthet.
Az MSL320 LED fénycsík segítségével megnézheti, hogyan működik ez! Szabadon állíthatod az általa keltett fényerősséget, sőt, még a színét is megváltoztathatod - az RGB színek széles skálájából biztosan kiválasztod a számodra tökéleteset.Fantasztikus fényhatásokEzzel még nem érnek véget a lehetőségeid! A LED-szalag támogatja a különböző fényhatásokkal rendelkező jeleneteket, amelyekkel még jobban a helyzethez igazíthatja a világítást.
Csendes estét tervez a kedvenc könyvével vagy házimozi estét? Partit szervezel? Szüksége van egy pillanatnyi koncentrációra munka közben? Vagy csak készülődsz az ágyba? Válassza ki a megfelelő jelenetet, és élvezze az igényeinek tökéletesen megfelelő fényt.Vezérelje a világítást bárhonnanAzzal, hogy mostantól akkor is vezérelheti a világítást, amikor nincs otthon.
A LED-szalag együttműködik a Meross alkalmazással, valamint az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Google Assistant, a Samsung SmartThings és az IFTTT segítségével.
A világítás be- és kikapcsolásához vagy a paraméterek beállításához csak nyúljon a telefonjáért! Ütemterveket és időzítőket is létrehozhat.Kényelmes hangvezérlésAz intelligens asszisztensekkel való kompatibilitás azt is jelenti, hogy egyszerű hangutasításokkal is vezérelheti a világítást - még csak mozdulnia sem kell! Néhány jól megválasztott szóval például bekapcsolhatod, kikapcsolhatod a fénycsíkot, világosíthatod a fényt vagy megváltoztathatod a színét.Az új, egyszerű módja az általad választott helyiségek díszítésénekA termék összeszerelése és konfigurálása nem okoz majd gondot.
Az 5 m-es hosszúság szinte korlátlan felhasználási lehetőséget biztosít.
A LED-szalaggal eredetileg díszítheti például a konyhaszekrényeket, az íróasztalt, a TV mögötti falat vagy a polcokat.
Ráadásul az eszköz a meglévő WiFi hálózatával is működhet - nincs szükség további hubra.In a dobozban
2x 5m-es LED fényszalag
1x intelligens WiFi vezérlő
2x csatlakozó
1x hálózati adapter
10x rögzítő klipsz
Márka
Meross
Bemenet
12V/1.5A
Szín
RGB
Hosszúság
2x 5m
Adapter típusa
EU
Antenna
1x belső antenna
Vezeték nélküli kapcsolat szabvány
IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Vezeték nélküli biztonság
A termék támogatja a 64/128 bites WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK szabványokat.*A termék nem támogatja a vállalati Wi-Fi-t.
Tanúsítványok
CE, RoHS, WEEE
Rendszerkövetelmények
iOS 13.0 vagy magasabb verziószám/Android 4.1 vagy magasabb verziószám, meglévő WiFi hálózat.
Működési hőmérséklet
0°C-40°C
Tárolási hőmérséklet
-40°C-70°C
Működési páratartalom
10-90% (nem kondenzáló)
Tárolási páratartalom
5-90% (nem kondenzáló)
Alkalmazás
Meross
Kompatibilitás
Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Intelligens Wi-Fi fénycsík MSL320 Meross (HomeKit)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: