Betöltés...

Aloe Vera 3 + 2 Memory Cool Gel Fedőmatrac , 160x190 cm

Ár: 48.151 Ft

A Bedora Aloe Vera Cool Gel matrachuzatot Arctic Gel® memóriával kifejezetten az alváshoz használt matracok és kanapék kényelmének javítására fejlesztették ki. Az Arctic Gel® Green Form HD® és a Green Therm Memory rugalmas habszerkezet hideg részecskékkel extra kényelmi réteget biztosít a nagyon szilárd matracok vagy kanapék számára, és csökkenti a kanapé ízületei által okozott kellemetlenségeket. Használata megszüntetheti a hátfájást és javíthatja az alvás minőségét, de meghosszabbíthatja a matrac vagy a kanapé élettartamát is.
Antimikrobiális és antiallergiás hatás: Az "Aloe Verát" más néven "csodanövénynek" is nevezik, ősidők óta sikeresen használják terápiás célokra antioxidáns és antimikrobiális tulajdonságai miatt.
A fedőréteg szerkezete két réteg poliuretán habból áll: egy rugalmas Green Green HD® habréteg nyitott cellával és egy réteg Green Therm Memory hab hideg Arctic Gel® részecskékkel, amelyek megakadályozzák az alvás alatti túlmelegedést és a test penészedését. nyomáspontok alvás közben az izmok ellazítására és a megfelelő vérkeringés biztosítására.
A huzat levehető és 30 Celsius fokon mosható.
Szerkezet:
Rugalmas poliuretán hab, H = 3 cm;
Memory poliuretán hab, hűtő részecskékkel, H = 2 cm;
Aloe Vera kötött borító;
3D szellőzőcsík
Cipzár.
Magasság: 5 cm (+/- 1 cm).
A termék feltekerve és vákumozva érkezik, a kicsomagolást követően 72 óra szükséges amíg a termék visszanyeri eredeti formáját.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Aloe Vera 3 + 2 Memory Cool Gel Fedőmatrac , 160x190 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: