Betöltés...

vidaXL kétszemélyes szürke polyrattan kerti kanapé párnákkal 124 cm

Ár: 123.180 Ft

Stílusos és praktikus kialakítású kétszemélyes kerti kanapénk tökéletes a pihenésre a kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Az időjárásálló polietilén rattannak köszönhetően a kanapé könnyen tisztítható és karbantartható. A porszórt acélváz stabillá és masszívvá teszi a kanapét. A vastag és puha párnákkal felszerelt kanapé a legnagyobb kényelmet biztosítja. Könnyű súlyának köszönhetően a kanapé könnyen mozgatható. Figyelem: javasoljuk, hogy eső, hó vagy fagy esetén takarja le a kanapét.

Polietilén rattan színe: vegyes szürkeSzövet színe: sötétszürkeAnyaga: polyrattan, szövet (100% poliészter), porszórt acélTeljes mérete: 124 x 68 x 77 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület mérete: 113 x 50 cm (Szé x Mé)Ülőpárna vastagsága: 6 cmHátpárna vastagsága: 13 cmÜlőfelület magassága a talajtól: 35 cmKarfa magassága a talajtól: 55/60 cmHátpárna kétpontos kialakítássalÖsszeszerelést igényel: igen

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "vidaXL kétszemélyes szürke polyrattan kerti kanapé párnákkal 124 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: