Betöltés...

Nero 14 Ifjúsági ágy ágyneműtartóval - Többféle színben és típusban

Ár: 81.890 Ft

A kényelmes alvás elengedhetetlen a normális fejlődéshez különösen, ha a gyermekedről van szó. A gyermekeknek rendszeres és kellően hosszú alvásra van szükségük. Ezért olyan fontos, hogy a tinédzser szobájához tökéletes ágyat válasszunk, amely biztonságos és kényelmes pihenőhely lesz. A Nero 14 egy kényelmes ágy, beépített ágyneműtartóval. Ennek köszönhetően a felesleges kiegészítők tárolásával további tárhelyet nyerhetünk. Az ágy rugalmas matrackerettel van felszerelve, amely tökéletes alap az általad választott matrachoz. Az ágy kiválóan kombinálható a Nero kollekció többi elemével, mely kifejezetten gyerekszobákhoz ajánlott és kínálatunkban megtalálhatók. A matrac nem tartozék!

Jellemzői:
- Anyaga: 16 mm vastag laminált tábla
- 0,5 mm-es ABS élek
- Műanyag fogantyúk
- Fiókok: golyós vezetőkön, teljesen kihúzható
- Többféle színben
- Az ágyneműtartók oldalra kihúzhatók
- Léces ágyráccsal, rétegelt lemezből
- A matracot az ár nem tartalmazza

Méretei:
- Szélessége: 94 cm
- Hosszúsága: 204 cm
- Magassága: 72 cm
- Fekvőfelület: 90 x 200 cm
- Fekvés magassága: 48 cm

Fontos: Az ár csak a fent megjelölt bútorelemre vonatkozik, semmilyen egyéb kiegészítő nem képezi a csomag tartalmát, csupán csak az illusztráció része! A matracot a feltüntetett ár nem tartalmazza!

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Gyerek / Ifjúsági
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Nero 14 Ifjúsági ágy ágyneműtartóval - Többféle színben és típusban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: