Betöltés...

BENITO - ágyazható sarok ülőgarnitúra - Barna - Jobbos

Ár: 240.240 Ft

BENITO – Elegancia és Kényelem Mesterműve Otthonában
Üdvözöljük a BENITO ágyazható sarok ülőgarnitúra világában, ahol a luxus és kényelem találkozik a modern designnal, teret engedve az egyedi stílusnak és funkcionalitásnak. A BENITO termékek a magas minőségű kárpitozással készülnek, és büszkén vállalunk 5 év garanciát, hogy Ön bátran élvezhesse a kifogástalan minőséget és tartósságot.

Minőség, Amelyre Büszkék Vagyunk: A BENITO ágyazható sarok ülőgarnitúra nem csak egy bútordarab, hanem egy életstílus kifejezője. Minden részletében a kiválóságra törekszünk, és a termékeinket magas minőségű kárpitozással láttuk el. A BENITO márka a megbízhatóság és a minőség szinonimája.

5 Év Garancia, Mert Hiszünk Termékeinkben: Bízunk abban, hogy a BENITO ágyazható sarok ülőgarnitúráink hosszú éveken keresztül szolgálják majd Önt, és ezt 5 év garanciával is alátámasztjuk. Ez nem csak egy ígéret, hanem a bizalom kifejezése abban, hogy termékeink minősége és tartóssága kiemelkedő.

Egyedi Kárpitozás, Önre Szabva: Nagy ülőgarnitúra választékunkban lehetőség nyílik arra, hogy saját egyediségét és stílusát is kifejezze. Egyedi kárpitozási lehetőségeink segítségével olyan darabot hozhat létre, amely tökéletesen illeszkedik otthona stílusához és az Ön ízléséhez. Legyen az klasszikus elegancia vagy modern minimalizmus, a BENITO minden igényt kielégít.

Méretek, Amelyek Tágas Kényelmet Kínálnak: A BENITO ágyazható sarok ülőgarnitúra lenyűgöző méretekkel rendelkezik, hogy a kényelmet és a funkcionalitást tökéletesen ötvözze otthonában.

Szélesség: 235 cm
Mélység: 172 cm
Magasság: 95 cm

A tágas ülőfelület és az ergonomikus kialakítás garantálja, hogy minden pillanatot a BENITO ülőgarnitúrán töltve maximális kényelemben részesüljön.

Hálófelület, Ahol Az Álmod Valóra Válhat: Az ágyazható sarok ülőgarnitúra nem csak a nappaliban tündököl, hanem vendégfogadáskor vagy éjszakai pihenésnél is megállja a helyét. A kényelmes hálófelület mérete 210 x 155 cm, biztosítva ezzel az optimális pihenést és kikapcsolódást.

Válassza A BENITO-t, Válassza A Kiválóságot: Az elegancia és kényelem szimfóniáját élheti át a BENITO ágyazható sarok ülőgarnitúrával. A minőségi kárpitozás, az egyedi kivitelezés és a garancia a magabiztosságunkat tükrözi. Engedje, hogy otthona sugározza a BENITO eleganciáját és kényelmét.

Fedezze fel a BENITO-t, ahol a luxus találkozik a funkcionalitással, és tegye otthonát igazán különlegessé!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "BENITO - ágyazható sarok ülőgarnitúra - Barna - Jobbos" című hirdetést látja. (fent)