Betöltés...

Varázslatos, lebegő locsolókanna alakú kerti dekor lámpa - napelemes LED díszlámpa világító vízsugarakkal (BBR)

Ár: 13.990 Ft

Varázslatos kültéri dekorvilágítás - Napelemes locsolókanna 80 cm meleg fehér fényben

Ez a különleges locsolókanna lámpás igazi életet lehel kertedbe! A kanna végéből áradó fénysugarak olyan hatást keltenek, mintha napfény áztatná a növényeket, varázslatos és egyedi dekorvilágítást teremtve.

A 80 cm magas locsolókanna egyszerre lenyűgöző és praktikus. A kanna belseje és a vízsugarak is ragyognak, amelyeket 1 db nagyteljesítményű meleg fehér SMD LED és 36 db meleg fehér micro LED biztosít. A napelemes locsolókanna még élethűbb hatást kelt a villogó effektnek köszönhetően, amely hűen utánozza a víz folyását.

Ez a világítás nemcsak szép, hanem intelligens is. Az integrált fényérzékelőnek köszönhetően automatikusan bekapcsol, amint besötétedik, és kikapcsol a reggeli napfelkeltekor. Tehát nem kell aggódnod a kapcsolgatás miatt.

Az IP44-es vízálló minősítésnek köszönhetően ez a világítás ellenáll a legnagyobb viharoknak és esőzéseknek is, így bármilyen időjárási körülmények között gond nélkül használhatod.

A napelemes locsolókanna pontos méretei: a kandeláber magassága 80 cm, míg a locsolókanna magassága 14,5 cm és szélessége 20 cm.

Ez a világítás valóban praktikus és környezetbarát, hiszen integrált napelemmel rendelkezik. Nincs szükség külső áramforrásra vagy elemekre, mert a napenergia segítségével töltődik.

Szerezd be ezt a kültéri napelemes locsolókannát, hogy varázslatos fényekkel díszíthesd kertedet. Legyen az nappal vagy éjszaka, nyár vagy tél, ez a lenyűgöző dekorvilágítás mindig a kerted legszebb dísze lesz.

A csomag tartalma:
1 db Kültéri napelemes locsolókanna világítás 80 cm meleg fehér
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és teremtsd meg saját varázslatos kertedet ezzel a napelemes locsolókanna világítással!

Videó a termékről:

https://www.youtube.com/shorts/HEwPkhGJzEw

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Varázslatos, lebegő locsolókanna alakú kerti dekor lámpa - napelemes LED díszlámpa világító vízsugarakkal (BBR)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: