Betöltés...

FIX Sarokkanapé BONO - Bézs - Balos

Ár: 220.500 Ft

FIX Sarokkanapé BONO: Tapasztalja meg a kifinomultságot és az egyediséget a BONO fix sarokkanapéval! A következő részletes leírás bemutatja a kanapé exkluzív jellemzőit, az egyéni kárpit összeállítás lehetőségét, az előleg rendszerét, az országos szállítás kedvezményét, és hangsúlyozza a kulcsszavak fontosságát.

Fő Jellemzők:

Elegancia és Kényelem: A BONO fix sarokkanapé stílusos és kényelmes megoldást kínál, kiemelve otthona dizájnját.
Egyedi Kárpit Összeállítás: Válassza ki saját stílusához illő kárpitokat, és kérje az egyedi összeállítást, amelyhez 20-30% előleget szoktunk kérni a gyártás megkezdése előtt.
Országos Szállítás Kedvezménnyel: A BONO országos szállítása mindössze a termék értékének 10%-át teszi ki, saját szállítóink biztosításával.
Variálható Színválaszték: A BONO számos színben kapható, hogy tökéletesen illeszkedjen otthona stílusához.
Egyéni Kényeztetés: Az egyéni kárpit összeállítás lehetősége a kifinomultság és az egyediség iránti igényeket elégíti ki.

Kulcsszavak: BONO, fix sarokkanapé, egyedi kárpit, elegancia, kényelem, előleg, országos szállítás, variálható színválaszték.

Fedezze fel a BONO fix sarokkanapé egyedi stílusát és kényelmét! Éljen a lehetőséggel az országos szállításban, és hozza létre otthonában az egyedi kifinomultságot!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "FIX Sarokkanapé BONO - Bézs - Balos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: