Betöltés...

HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúra univerzális - Inari 72 - Univerzális

Ár: 299.250 Ft

Üdvözöljük a HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúra világában, ahol a kényelem és stílus találkozik a magas színvonalú designnal!

Képzelje el otthonát egy olyan bútordarabbal, ami nemcsak a szépséget képviseli, de multifunkcionális is. A HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúra nem csupán egy egyszerű kanapé, hanem egy praktikus és elegáns megoldás az otthona számára.

Az általunk kínált kiváló minőségű ülőgarnitúrákat saját szállítóink biztosítják, és most országosan 10% kedvezménnyel szállítjuk ki az Ön számára. Így nemcsak a magas színvonalú bútorokkal, hanem azok megvásárlásával is a pénztárcáját kíméljük.

A HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúra egyedülálló alvó mérete, 140x200cm, garantáltan kényelmet és pihenést biztosít. A termék univerzális kivitelben elérhető, így könnyedén illeszthető bármilyen térbe és stílushoz. Válassza a saját ízlése és igényei szerint!

Nemcsak a standard lehetőségeket kínáljuk, hanem rugalmasak vagyunk az egyedi kérésekkel kapcsolatban is. Ha szeretné testre szabni a HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúrát, akkor egyedi kárpitösszeállítást is kérhet. Ebben az esetben mindig lehetőség van 20-30% előleg kifizetésére a gyártás megkezdése előtt, hogy garantáljuk az Ön által választott egyediségét.

Válassza a HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúrát, és tegye otthonát még kényelmesebbé és stílusosabbá! Fedezze fel a kényelmes ülés és az egyedülálló alvási élmény tökéletes egyensúlyát a HEROS bútorokkal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "HEROS ágyazható sarok ülőgarnitúra univerzális - Inari 72 - Univerzális" című hirdetést látja. (fent)