Betöltés...

856 multifunkciós LED kézilámpa brutál fényerővel, 7 világítási móddal és IP44 vízálló vázzal - 500 méter hatótáv, power bank funkció (BBV)

Ár: 4.990 Ft

Ha szeretsz túrázni, kempingezni vagy horgászni, akkor biztosan tudod, milyen fontos egy jó, taktikai zseblámpa. Ebben segít neked a 856 multifunkciós LED kézilámpa, melynek erős fénye mellett még lehetőséged van telefonod feltöltésére is, köszönhetően a beépített power bank funkciójának. A termék jellemzői: 7 fényerősségi szint Power bank funkció Beépített fehér és piros fény Por- és vízálló (IP44) Fénytávolság 500 m Beépített LED Chip Osram 55+ COB panel LCD kijelzővel és akkumulátor-szint jelzővel ellátva Beépített 3600 mAh-s akkumulátor Tartós, ABS anyagból készült ház A fénytávolság 500 m. A 856 multifunkciós LED kézilámpa több célra is alkalmas kialakításban jött létre. A fő lámpa erős fényt bocsát ki, mely akár 500 méterre is látható. Extra funkciók: Az alsó részen található beépített fehér és piros fény hasznos segítséget nyújt a különböző helyzetekben. Por- és vízálló. A por- és vízálló IP44 védettségi osztályának megfelelően a lámpa a nehéz időjárási körülmények ellenére is tökéletesen működik. A beépített, magas minőségű akkumulátornak köszönhetően hosszú ideig üzemeltetheted a lámpát, és akár power bankként is használhatod A 856 multifunkciós LED kézilámpa kiválóan alkalmas kempingezésre, túrázásra vagy horgászatra, de akár otthoni használatra is. A beépített power bank funkció révén soha többé nem kell aggódnod az akkumulátorod lemerülése miatt. A különböző fényerősségi szintek lehetővé teszik, hogy minden helyzetben megtaláld a megfelelő beállítást. A tartós, ABS anyagból készült ház pedig biztosítja, hogy hosszú távon is élvezhesd a lámpa használatát. Ha egy megbízható és multifunkcionális keresőlámpát keresel, a 856 multifunkciós LED kézilámpa tökéletes választás.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "856 multifunkciós LED kézilámpa brutál fényerővel, 7 világítási móddal és IP44 vízálló vázzal - 500 méter hatótáv, power bank funkció (BBV)" című hirdetést látja. (fent)