Betöltés...

Zenére, tapsra változó színű, IP67 vízálló, RGB LED fényfüzér - távirányítóval és okostelefonnal is vezérelhető - 10 m (BBJ)

Ár: 3.990 Ft

Vízálló fényfüzér - 10 méteres, távirányítós, RGB LED Varázsolj hangulatos fényeket otthonodba vagy kertedbe ezzel a vízálló fényfüzérrel. A 10 méteres hosszúságú füzér könnyedén csatlakoztatható USB-ről, így használhatod laptopról vagy power bankről is. Ezáltal minden helyen kiválóan alkalmazható. A lámpagyöngyökbe csomagolt kialakítás még vízállóbbá teszi a fényfüzért, így hosszabb élettartamot biztosít. Ebben az újabb változatban a vízállóság, fényerő és teljesítmény is jelentősen megnövekedett, meghaladva az átlagos fényfüzérek színvonalát. Ez a fényfüzér könnyedén megteremti az ünnepi vagy bulis hangulatot, amit szeretnél. Tökéletes választás otthonod, szobád, kerted vagy akár bevásárlóközpont dekorálásához. Ideális kiegészítő karácsonyra, esküvőre, ceremóniákra és más ünnepi vagy eseményekre. A 32 gombos távirányító érzékenyen vezérli a fény színét. 16 különböző színválaszték, 6 módváltás, időzítő funkció és sebességállítás áll rendelkezésedre. A termék jellemzői: Név: 32 gombos távirányítós okos RGB LED Anyag: ABS Méret: 10 méter, 100 LED Vízállósági besorolás: IP68 Csatlakozó: USB Feszültség: DC 24V Fényforrás: LED LED mennyiség: 100 LED Hossz: 10 méter (32.8 láb) LED szín: 16 szín RGB Kapcsoló: Távirányító, gomb (USB-n) Élettartam: 50 000 óra A csomag tartalma: 1 db LED fényfüzér 1 db távirányító Szerezd be ezt a vízálló fényfüzért, hogy otthonodat vagy kertedet varázslatos fényekbe burkolhasd. A kiváló minőségű LED lámpák és a színes fényváltások garantáltan lenyűgözik majd a családot és a vendégeket. Ne habozz, és teremtsd meg az egyedi hangulatot a közelgő ünnepi alkalmakkor vagy más eseményeken! Videók a termékről: https://www.youtube.com/shorts/ILR_KxgAJ1M https://www.youtube.com/shorts/p5eOChryRsQ

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Zenére, tapsra változó színű, IP67 vízálló, RGB LED fényfüzér - távirányítóval és okostelefonnal is vezérelhető - 10 m (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)