Betöltés...

Napelemes fali lámpa szögletes üveg hatású vízálló műanyag házzal és mozgásérzékelővel - retro megjelenésű szolár lámpa (BBD)

Ár: 5.990 Ft

Ha kültéri lámpát keresel, amely segít csökkenteni a villanyszámlát és egyúttal környezetbarát is, akkor ajánljuk figyelmedbe napelemes falilámpánkat. Ez a lámpa nemcsak hasznos és praktikus, de egyedi megjelenésével dekoratív kiegészítőként is szolgálhat bármely udvaron. A négyzethálós, üveghatású műanyag felülete igazán figyelemfelkeltő, és a magas fényerejű, de meleg fényt adó LED-világítás a sötét éjszakákat is világossá varázsolja. Az időjárásálló lámpa az IP65 vízállósági besorolásnak köszönhetően bármilyen időjárásban használható. Emellett nemcsak a kertedet, hanem az iskolai udvarokat vagy az utcát is remekül lehet vele világítani. A lítiumos akkumulátornak köszönhetően hosszú élettartamú és alacsony fogyasztású, így további költségeket takarít meg számodra. A vezeték nélküli napelemes lámpa kényelmes használatot biztosít, és a csomagban egy darab található. Az erős, ám meleg fényt biztosító LED-világításnak köszönhetően a lámpa nem bocsát ki UV vagy IR-fényt, így biztonságos és egészséges használatot garantál. És ami talán a legfontosabb, ez a lámpa segíthet csökkenteni a környezeti lábnyomodat, így hozzájárulhatsz a bolygónk védelméhez. Ne habozz tovább, vásárolj most napelemes falilámpánkat, és élvezd az olcsóbb és zöldebb megoldást!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Napelemes fali lámpa szögletes üveg hatású vízálló műanyag házzal és mozgásérzékelővel - retro megjelenésű szolár lámpa (BBD)" című hirdetést látja. (fent)